JOB ASSISTANCE

Australian Backpackers | Voor vragen bel 072 5116697

Australian Backpackers Heb jij plannen om een aantal maanden (tot 2 jaar) op reis te gaan door Australië en wil je tijdens je reis ook gaan werken? Dan ben je bij Australian Backpackers aan het juist adres!

Indien je bij ons een Groepsreis hebt geboekt of een Individueel Sydney Startpakket dan kun je gebruik maken van onze Job Assistance!Een unieke en persoonlijke service in Australië op het gebied van werk vinden.WAT HOUDT JOB ASSISTANCE PRECIES IN?

Voordat je vertrekt naar Australië ontvang je van ons een voorbeeld CV. In dit voorbeeld laten wij je zien hoe een Australisch CV er uit moet komen te zien. Vanuit Nederland kun je dus alvast beginnen met je werkvoorbereidingen. Eenmaal in Sydney kun je je CV bij onze Australische/Nederlandse collega’s laten controleren. Eventuele op- of aanmerkingen zullen ze direct met je bespreken, zodat je een ‘strakke CV’ hebt voordat je begint met solliciteren. In ons hostel hebben onze collega’s een lijst liggen met wekelijks verse vacatures. Ons netwerk is lokaal en dus zijn alle baantjes in de omgeving van ons hostel. Ideaal! Ons team in Sydney zal je de goede richting opsturen als het gaat om het zoeken van een baantje. Ook als je eerst gaat reizen en later vanuit de andere kant van Australië op zoek gaat naar een baantje, kun je altijd op onze Nederlandse collega’s terugvallen. Je kunt tips en adviezen verwachten over bijvoorbeeld typische backpackers uitzendbureaus, sollicitatie tips per sector, een overzicht van waar en wanneer fruitplukseizoen is etc. Je kunt je namelijk vast wel voorstellen dat het ontzettend vervelend is als jij nét richting het zuiden van Australië bent gereisd en daar blijkt dat alle boomgaarden leeg zijn en er geen fruit meer te plukken valt. Voor dat soort ‘fouten’ behoeden we je graag en sturen wij je juist de goede richting op (letterlijk en figuurlijk)!


WAT KUN JE VERDER VAN ONS VERWACHTEN?

Eenmaal aangekomen in Sydney (met Groepsreis of een Startpakket) zorgen onze Nederlandse collega’s in Sydney er voor dat alle belangrijke werk-/regelzaken voor je geregeld worden. Zo wordt er onder andere een Tax File Number , een Australische bankrekening en postadres voor je aangevraagd. Dat zijn allemaal zaken die verplicht zijn om te hebben als je gaat werken. Daarnaast ontvang je van ons ook een simkaart met beltegoed, zodat je direct bereikbaar bent voor werkgevers en je zelf proactief opzoek kan gaan naar een baantje. Gedurende je hele reis mag je een beroep doen op onze Job Assistance als je bent gestart met onze Groepsreis of Sydney Startpakket. Betrek ons tijdig bij je (werk)plannen/problemen en wacht niet tot je nog maar een paar dollar in je zak hebt!

 Terug naar de nieuwspagina

Voor vragen kun je bellen 072 5116697, of mailen info@backpackers.nl

Australian Backpackers