Inmiddels hebben wij al meer dan 24 jaar onze Nederlandse basis in Sydney. Gezelligheid en zekerheid, 100% gegarandeerd!
KOM NAAR DE OPEN DAG OP ZATERDAG 24 MAART
KOM VOORAL LANGS
IN ALMELO OF ALKMAAR!
Dan heb je snel, en persoonlijk, de júiste informatie in plaats van door de bekende bomen het bos niet meer te zien. We helpen je op weg, duwen je in de juiste richting of nemen je > lees verder..
WIJZIGBARE JAARRETOUR
TICKETS €1.295,- ALL-IN
All-in betekent dat alle belastingen en toeslagen inbegrepen zijn! Ook alle maaltijden en drankjes (ook de alcoholische drankjes). Gewoon vanaf Schiphol en maar 1x overstappen, dus > lees verder..
DE ENIGE ÉCHTE
BACKPACKERS VERZEKERING
Nergens anders zo compleet én voordelig!
 
Australian Backpackers biedt jou de beste en meest flexibele Backpackers Verzekering aan. Af te sluiten met óf zonder zorgverzekering én > lees verder..
VRAAG NU VEILIG
JE VISUM AAN!
Het aanvragen van een visum voor Australië kost best wat tijd en soms ook moeite. Wij kunnen je die tijd en moeite besparen! Laat je visumaanvraag via Australian Backpackers lopen, > lees verder..
PROFITEER VAN
ONZE GOLDCARD!
Onze service: 365 dagen per jaar, 24 uur per dag!
 
Dus niet alleen de 1e week na aankomst, maar ook de 51 weken die daarop volgen! Veiligheid, zekerheid en betrouwbaarheid van het > lees verder..
KAN IK HET OOK
ALLEMAAL ZELF DOEN?!
Niet iedereen wil met een groep(je) vliegen en samen de 1e week in Australië starten waarin van alles geregeld wordt. Gelukkig hoeft dat ook niet want er zijn genoeg > lees verder..
GROEPSREIS, STARTEN
MET EEN NLD INTRO!
Deze speciale reis bestaat uit een 7-daags startpakket en een flexibel jaarticket (retour) van Australian Backpackers inclusief onze Goldcard! Dit is de meest onbezorgde en complete > lees verder..
ONE WAY PAKKET
INCL. TICKET & GOLDCARD
Nieuw!! Unieke Australian Backpackers one-way tickets (op basis van een enkele reis). Het vertrek is vanaf Schiphol en je vliegt met top airline Cathay Pacific, via Hongkong naar > lees verder..
INDIVIDUELE SYDNEY AANKOMSTPAKKETTEN
Plannen om binnenkort Down Under te gaan? Met een Sydney Slaappakket, Sydney Slaap-UP pakket of Sydney Startpakket maak je een perfecte start van je avontuur in Australië! Onze > lees verder..
De eerste stap richting Australië!
Bestel hier gratis onze super handige landkaart brochure!
Kantoor Alkmaar: Scharlo 37, 1815 CN Alkmaar
maandag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@australianbackpackers.nl
 
Kantoor Almelo: Hofkampstraat 49, 7607 NC Almelo
dinsdag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Op maandagen en tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@australianbackpackers.nl