Doordat Australian Backpackers de grootste is, krijgen we bij Airlines de beste deals, en daar profiteer jij weer van. Bel ons ook gerust voor een ticket op maat: 072 5116697.
 
Flex jaartickets €1275,- All-in

WIJZIGBAAR JAARRETOUR TICKET €1275,- ALL-IN

Met Cathay Pacific vlieg jij al Down Under voor €1275,- inclusief een jaarretourticket, luchthavenbelasting en alle andere toeslagen! Met dit ticket mag je een stopover in Hongkong maken! Vertrek je in januari of februari dan betaal je €50,- extra.Wie is Cathay Pacific?
Cathay Pacific is 1 van de beste airlines wereldwijd en staat altijd in de top 3 van beste vliegmaatschappijen. Sinds 1994 werkt Australian Backpackers met Cathay Pacific samen op de route van Schiphol naar Australië / Nieuw Zeeland en Azië! Gegarandeerd vind je hier de beste tarieven voor een flexibel jaar retourticket vanaf Amsterdam via Hongkong naar Sydney.Op de terugweg heb je de mogelijkheid om vanaf een andere stad terug te vliegen dan waarop je bent aangevlogen. Je kunt kiezen voor Sydney, Brisbane, Cairns, Melbourne, Adelaide, Perth, Auckland (toeslag). Je mag ook een stop-over in Hongkong maken. Een stop-over betekent dat je onderweg de reis mag onderbreken. In dit geval betekent het dat je de stad Hongkong kan ontdekken voor een dag of paar dagen!Ook kun je ervoor kiezen om te vliegen naar Australië (kies uit 6 steden) en terug naar huis vliegen vanaf Bali of Bangkok. Zelf boek je ter plaatse een goedkoop ticket tussen Australië en Azië. Zo ben je heel flexibel tijdens je reis om naar Azië te vliegen. Als je dus maar op Bali of in Bangkok eindigt om je vlucht naar huis op te pakken. Bij Cathay Pacific zijn alle maaltijden en (alcoholische) drankjes aan boord bij de prijs inbegrepen. Op sommige vluchten is er ook wifi aan boord en je ontvangt een gratis headset zodat je films/tv "on demand" kan zien/beluisteren. Je hoeft je dus geen moment te vervelen tijdens de vliegreis!

De belangrijkste voordelen van dit ticket zijn:  
- Dit is een wijzigbaar jaarretour ticket
- Dit is een "alle leeftijden" ticket
- Dit is een flexibel ticket. Je mag dus aanvliegen en vertrekken vanaf verschillende plaatsen én tijdens je reis kan je dit nog aanpassen. Zo kan je ideaal Australië met Nieuw Zeeland en Azië combineren!
- 30kg bagage inclusief bij de prijs
- Eten, drinken en 'on demand' films/series kijken tijdens het vliegen
- Geen verborgen extra kosten!

OFFERTE?

Wil je eerst kosteloos en vrijblijvend weten wat er mogelijk is met jouw reiswensen? Vraag dan middels onderstaand formulier een gratis offerte aan.


 

BOEKEN!

Ben je eruit en wil je ons individueel ticket boeken? Bevestig dan middels onderstaand formulier je ticket naar Australië met Australian Backpackers!
 
 

BELANGRIJK OM TE WETEN

Wanneer je in het bezit bent van een Goldcard (inclusief bij een Groepsreis of Sydney Aankomstpakket), mag je tijdens je reis 3 x kosteloos je data wijzigen op basis van beschikbaarheid in dezelfde boekingsklasse. Na deze 3 wijzigingen betaal je €25,- administratiekosten per keer. Voor een routewijziging betaal je €45,- per keer op basis van beschikbaarheid in dezelfde boekingsklasse.Indien er geen plaats is in dezelfde boekingsklasse (economy class kan wel 8 verschillende tarieven hebben) is het soms mogelijk om tegen bijbetaling te upgraden naar een hogere boekingsklasse (in economy class). In dat geval moet je ticket opnieuw worden uitgegeven en betaal je extra kosten.  Houd er dus rekening mee dat als je ticket wijzigbaar is, er bijkomende kosten kunnen zijn als het nieuwe tarief (ticket) van je nieuwe datum of route duurder is. In dit geval rekent Australian Backpackers de bijkomende kosten van de luchtvaartmaatschappij door aan de klant.Zeg maar "wie betaalt bepaalt" €100,- á €350,- is geen uitzondering is. Dat is veel geld en daarom helpen wij je tijdens je reis altijd met het zoeken naar de goedkoopste boekingsklasse als je wilt wijzigen / terug naar huis  wilt. Dat is service van Australian Backpackers (wij zijn óók backpackers geweest!). Beschik je niet over onze Goldcard dan betaal je €25,- administratiekosten per datumwijziging alsmede €45,- per route wijziging.
Bij andere vliegmaatschappijen of ticket aanbieders is wijzigen vaak niet eens toegestaan! Let hier dus goed op. Of het is heel duur €100,- á €200,- administratiekosten voor het wijzigen van een datum of route is geen uitzondering. Plus daarbovenop het verschil in tarief van je nieuwe route / datum voor het nieuwe ticket.

Kantoor Alkmaar: Scharlo 37, 1815 CN Alkmaar
maandag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@australianbackpackers.nl
 
Kantoor Almelo: Hofkampstraat 49, 7607 NC Almelo
dinsdag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Op maandagen en tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@australianbackpackers.nl