Inmiddels hebben wij al meer dan 20 jaar onze jonge frisse Nederlandse crew in Sydney, die backpackers meeneemt, helpt en begeleid 20.000km verderop.

NEDERLANDSE BASIS IN AUSTRALIË

Bijna áán het strand, in het Sydney Beach Hostel, is onze servicedesk gevestigd. Hier kun je met al je vragen en problemen terecht bij onze Nederlandse collega’s!


Indien je kiest voor de Groepsreis of een Sydney Aankomstpakket dan verblijf je de eerste nachten van je reis in het Sydney Beach Hostel. 'Your home away from home' met grote gedeelde slaapkamers, een gemeenschappelijke keuken, een chille TV-kamer en een dakterras met hangmatten, BBQ’s en zelfs een zwembad!


De ideale thuisbasis om je reis te starten! Uiteraard kun je tijdens je reis 24/7 terugvallen op de service van Australian Backpackers. Naast het feit dat het gezellig en comfortabel is bij ons (strand, zwembad, fijne kamers) biedt het ook nog heel veel zekerheid!


De stranden zijn om de hoek, waar je ook nog 's lekker kan surfen. Op loopafstand zijn gezellige eettentjes, leuke winkeltjes, cafeetjes en pubs. Er zijn prachtige wandelpaden en parken langs de kustlijn met een supermooi uitzicht over de haven en skyline van Sydney! Als je geluk hebt spot je ook nog walvissen.Goldcard-korting!
Indien je reeds in Australië bent en je bent van plan (weer) naar Sydney te gaan, kom dan naar ons gezellige Beach Hostel! Op vertoon van je Goldcard boek je een overnachting al vanaf AU$ 28,-.


ONZE NEDERLANSE COLLEGA'S IN SYDNEY

BAUKJE sydney@backpackers.nl
Mijn hart maakt nog elke keer een sprongetje als het Opera House en de Harbour Bridge in het zicht komen. Sydney voelt al een beetje als thuiskomen, het is een geweldige stad! En Australie heeft nog zoveel meer moois te bieden. Mijn backpackavontuur door Australie is één groot hoogtepunt geweest!! Tasmanie, de oostkust, het leven & werken op de boerderij, de Outback en the Nullabor. Daarnaast is Nieuw Zeeland ook zeker de moeite waard om te bezoeken.ROBIN sydney@backpackers.nl
Australië: het backpackland vol mogelijkheden om te werken, surfen, reizen en genieten, want dat kunnen de ozzies als geen ander! Het ultieme vrijheidsgevoel om in een auto de Oostkust af te reizen met stops in het hippie stadje Byron Bay, een goede vibe creëeren op Bondi Beach, music festivals in Newcastle, surfcompetition in Manly Beach en biertjes en bbq's op het strand! Dus, see ya soon mate!DARREN sydney@backpackers.nl
Hét land van oneindige mogelijkheden. In Australië zal geen één dag hetzelfde aanvoelen en zijn. De ultieme vrijheid plus het warme klimaat en de relaxte cultuur zorgen voor een geweldige ervaring om nooit meer te vergeten. Australië geeft je de kans om de pro-surfer te worden die je altijd al hebt willen zijn, en om de mooiste plekken ter wereld in leven de lijven te omhelzen. Ik zal je in Sydney meenemen in mijn avonturen en er alles aan doen om je de beste kick-off te geven voor een life long experience. Tot in Sydney!NIKEE sydney@backpackers.nl
Ik hou van het laidback leventje hier in Australie, super om te ervaren en vooral vast te houden! Bus vol? No worries, pak je toch gewoon de volgende! Ik kan niet wachten om vanuit Sydney mijn verhalen over de Oost-kust van Australie, het Noorder- en Zuidereiland van Nieuw-Zeeland & Bali aan jullie te vertellen!


Kantoor Alkmaar: Scharlo 37, 1815 CN Alkmaar
maandag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@australianbackpackers.nl
 
Kantoor Almelo: Hofkampstraat 49, 7607 NC Almelo
dinsdag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Op maandagen en tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@australianbackpackers.nl