Doordat Australian Backpackers de grootste is, krijgen we bij Airlines de beste deals, en daar profiteer jij weer van. Bel ons ook gerust voor een ticket op maat: 072 5116697.
 
Flex jaartickets €1275,- All-in

WIJZIGBAAR JAARRETOUR TICKET €1275,- ALL-IN

Met Cathay Pacific vlieg jij al Down Under voor €1275,- inclusief een jaarretourticket, luchthavenbelasting en alle andere toeslagen! Met dit ticket mag je een stopover in Hongkong maken! Vertrek je in januari of februari dan betaal je €50,- extra.Wie is Cathay Pacific?
Cathay Pacific is 1 van de beste airlines wereldwijd en staat altijd in de top 3 van beste vliegmaatschappijen. Sinds 1994 werkt Australian Backpackers met Cathay Pacific samen op de route van Schiphol naar Australië / Nieuw Zeeland en Azië! Gegarandeerd vind je hier de beste tarieven voor een flexibel jaar retourticket vanaf Amsterdam via Hongkong naar Sydney.Op de terugweg heb je de mogelijkheid om vanaf een andere stad terug te vliegen dan waarop je bent aangevlogen. Je kunt kiezen voor Sydney, Brisbane, Cairns, Melbourne, Adelaide, Perth, Auckland (toeslag). Je mag ook een stop-over in Hongkong maken. Een stop-over betekent dat je onderweg de reis mag onderbreken. In dit geval betekent het dat je de stad Hongkong kan ontdekken voor een dag of paar dagen!Ook kun je ervoor kiezen om te vliegen naar Australië (kies uit 6 steden) en terug naar huis vliegen vanaf Bali of Bangkok. Zelf boek je ter plaatse een goedkoop ticket tussen Australië en Azië. Zo ben je heel flexibel tijdens je reis om naar Azië te vliegen. Als je dus maar op Bali of in Bangkok eindigt om je vlucht naar huis op te pakken. Bij Cathay Pacific zijn alle maaltijden en (alcoholische) drankjes aan boord bij de prijs inbegrepen. Op sommige vluchten is er ook wifi aan boord en je ontvangt een gratis headset zodat je films/tv "on demand" kan zien/beluisteren. Je hoeft je dus geen moment te vervelen tijdens de vliegreis!

De belangrijkste voordelen van dit ticket zijn:  
- Dit is een wijzigbaar jaarretour ticket
- Dit is een "alle leeftijden" ticket
- Dit is een flexibel ticket. Je mag dus aanvliegen en vertrekken vanaf verschillende plaatsen én tijdens je reis kan je dit nog aanpassen. Zo kan je ideaal Australië met Nieuw Zeeland en Azië combineren!
- 30kg bagage inclusief bij de prijs
- Eten, drinken en 'on demand' films/series kijken tijdens het vliegen
- Geen verborgen extra kosten!

Kantoor Alkmaar: Scharlo 37, 1815 CN Alkmaar
maandag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@australianbackpackers.nl
 
Kantoor Almelo: Hofkampstraat 49, 7607 NC Almelo
dinsdag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Op maandagen en tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@australianbackpackers.nl