Al onze collega's zijn helemaal gek van Australië. Ook wij zijn begonnen als backpacker en daarnaast gaan we regelmatig terug om nieuwe ervaringen op te doen. Wij helpen je graag met tips en trucs om jouw reis zo goed mogelijk voor te bereiden.
Bel ons gerust: 072 5116697 

HEB JE AL EEN TICKET MAAR WIL JE WEL STARTEN MET DE GROEP IN SYDNEY?

Vind je het niet zo spannend om alleen te vliegen, maar vind je het wel heel leuk om met 15-20 jongeren samen te starten in Sydney? Dat kan! Vlieg bijvoorbeeld een paar dagen eerder en sluit aan in Sydney met ons 5-daagse Sydney GroepspakketiIn het hoogseizoen vertrekt er vrijwel iedere dinsdag een groep vanuit Amsterdam naar Sydney. Het groepspakket begint (bijna) iedere woensdagavond. Natuurlijk kun je ook al eerder aankomen dan woensdag. Uiteraard zullen we dan vast de voorafgaande nachtjes bij ons boeken. Wanneer de groep niet al te vol is, dan kun je als je het leuk vindt, mee naar de luchthaven om de groep op te halen! Het begin van een week gezelligheid!
 
Ben je er al uit? Hieronder boek je je Sydney Groepspakket of één van de andere Aankomstpakketten!


Vraag hier een kosteloze offerte aan.

Flightbag (reis/regenhoes)
Een flightbag (combicover), zorgt er voor dat je backpack en bagage onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt. Veiligheid en zekerheid omdat je je backpacker helemaal kan afsluiten. Geen riempjes die vast kunnen raken op de bagagebanden en niemand die er tijdens het transport iets kan instoppen of uithalen. Wel zo veilig!
Van €35,95
Bestel nu online!
Voor €24,95
Mojo Bali Arrival Package
Dit aankomstpakket is de perfecte manier om op Bali te starten. Je wordt opgehaald van de luchthaven en naar Canggu gebracht. Canggu ligt aan het strand net even boven het drukke en toeristische Kuta...
Van € 95,-
Bestel nu online!
Voor € 85,-
Is alles goed geregeld? ...
Met onze Backpackers Verzekering ben je wereldwijd verzekerd voor de dingen die voor jóu belangrijk zijn. Ook wanneer je gaat werken, worden je medische kosten vergoed!
4- weekse surf academy
Op zoek naar de échte Australië ervaring? Ga mee met de 4-weekse surf academy! Word een echte pro én profiteer de rest van je tijd in Australië van je nieuwe skills. Slapen, leven en relaxen aan het strand!
Van €2175,-
Bestel nu online!
Voor €2065,
incl. Goldcard korting *
op basis van AU$3400,-
Tuinstraat 28
1815 TM Alkmaar
Tel: 072-5116697  / info@backpackers.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 09:30 - 17:00 uur / zaterdag 10:00 - 15:00 uur
Infoavonden van 19:00 - 20:30 uur 
Route & Parkeer informatie