Al onze collega's zijn helemaal gek van Australië. Ook wij zijn begonnen als backpacker en daarnaast zijn we regelmatig terug gegaan om nieuwe ervaringen op te doen. Wij helpen je graag met tips en trucs om jouw reis zo goed mogelijk voor te bereiden.
Bel ons gerust: 072 5116697 

HEB JE AL EEN TICKET MAAR WIL JE WEL STARTEN MET DE GROEP IN SYDNEY?

Vind je het niet zo spannend om alleen te vliegen, maar vind je het wel heel leuk om met 15-20 jongeren samen te starten in Sydney? Dat kan! Vlieg bijvoorbeeld een paar dagen eerder en sluit aan in Sydney met ons 5-daagse Sydney GroepspakketiIn het hoogseizoen vertrekt er vrijwel iedere dinsdag een groep vanuit Amsterdam naar Sydney. De groep landt op donderdag rond 12.00 uur 's middag  In verband met mogelijke vertragingen raden we je wel aan om 1 (of 2) dagen éérder aan te komen. Als de groep niet al te vol is dan kun je mee naar de luchthaven om de groep op te halen en sta je ook op de groepsfoto bij het Opera House. Hét bewijs dat je daadwerkelijk Down Under bent!
 

Vraag hier een kosteloze offerte aan.
Ben je er al uit? Hieronder boek je je Sydney Groepspakket!

BOEK HIER JOUW AANKOMST!

Mojo Bali Arrival Package
Dit aankomstpakket is de perfecte manier om op Bali te starten. Je wordt opgehaald van de luchthaven en naar Canggu gebracht. Canggu ligt aan het strand net even boven het drukke en toeristische Kuta...
Van € 95,-
Bestel nu online!
Voor € 85,-
Flightbag (reis/regenhoes)
Een flightbag (combicover), zorgt er voor dat je backpack en bagage onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt. Veiligheid en zekerheid omdat je je backpacker helemaal kan afsluiten. Geen riempjes die vast kunnen raken op de bagagebanden en niemand die er tijdens het transport iets kan instoppen of uithalen. Wel zo veilig!
Van €35,95
Bestel nu online!
Voor €24,95
4- weekse surf academy
Op zoek naar de échte Australië ervaring? Ga mee met de 4-weekse surf academy! Word een echte pro én profiteer de rest van je tijd in Australië van je nieuwe skills. Slapen, leven en relaxen aan het strand!
Van €2175,-
Bestel nu online!
Voor €2065,
incl. Goldcard korting *
op basis van AU$3400,-
Is alles goed geregeld? ...
Wanneer je op reis gaat brengt dit risico's met zich mee. Wij hebben een mooie op maat gemaakte Backpackers Verzekering.
Kantoor Alkmaar: Tuinstraat 28, 1815 TM Alkmaar
maandag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@backpackers.nl
Route & Parkeer informatie