Ben je langer dan een paar maanden weg en ga je ook werken? Dan is het wel zo verstandig om je verzekering goed te regelen. De Backpackers Verzekering is speciaal voor backpackers ontwikkeld, en houdt dan ook rekening met gevaarlijke sporten, terugkomen bij overlijden familie etc.

VISUMSERVICE AUSTRALIE

Eén van de spannendste onderdelen van je voorbereiding! De nauwkeurigheid van je visumaanvraag bepaalt of je kunt inchecken op Schiphol. Neem je liever geen risico, maak gebruik van onze Visumservice!

Australië heeft een visumplicht. Dat betekent dat je een visum moet aanvragen vóórdat je het land binnenkomt. Er zijn verschillende soorten visa. De meeste backpackers vragen een toeristenvisum of een Working Holiday Visum aan.

Toeristenvisum
Met een toeristenvisum mag je alléén reizen en eventueel vrijwilligerswerk doen. Je kunt kiezen uit een 3-, 6- of 12-maands toeristenvisum. Wij kunnen jouw 3-maands toeristenvisum aanvragen voor €30,-. Wij kunnen ook het 6-maands toeristenvisum aanvragen, de kosten hiervan zijn €175,-.

Werk- en reisvisum
Met een Working Holiday visum mag je het reizen combineren met werken (betaalde baantjes en/of vrijwilligerswerk). Belangrijke voorwaarde van dit visum is dat je bij binnenkomst in Australië omgerekend AU$5000,- op je Nederlandse rekening hebt staan. Dit visum is maximaal 12 maanden geldig en je kunt het maar één keer in je leven aanvragen. Je mag dit visum aanvragen wanneer je minimaal 18 en maximaal 30 jaar oud bent.
Australian Backpackers vraag dit visum graag voor je aan! De aanvraagkosten zijn €395,- inclusief de kosten van het visum.


Aankomstpakketten!
Wáár moet je nou beginnen wanneer je geland bent in Australië? Laat ons vóór jouw aankomst in Sydney al alles voor je regelen! Waar een ander minimaal 2 tot 3 weken kwijt is, kan jij na 3 dagen onbezorgd starten met jouw trip Down Under incl. 24/7 service & back-up van ons!
Bestel nu online!
€395,- incl. Goldcard
o.a. inclusief 3 overnachtingen, bankrekening, lokale zorgverzekering en werknummer!
Is alles goed geregeld? ...
Op maat gemaakt voor de Backpacker: de Backpackers Verzekering. Onderweg kan er van alles gebeuren en kunnen de kosten hoog oplopen. Check onze scherpe tarieven en prima voorwaarden!
Wijzigbaar jaarretour ticket!
Tijdens je reis je datum én route wijzigen? Wij vinden dat logisch en bij ons kan het ook! €45,- voor je datum- en €75,- voor je route wijziging. Is een standaard online ticket niet wijzigbaar dan? Nee, maar bij ons wel! Klik hier en ontdek de lage tarieven!
Bestel nu online!
€1345,- All-in
incl. 30kg bagage, eten/drinken
én 'on demand' films & series kijken!
De goedkoopste vliegtickets
Met een super luxe vliegmaatschappij vliegen naar Australië op basis van een enkele reis!? Het kán en het mág, ook visumtechnisch. In circa 24 uur vlieg je van Amsterdam naar Australië: Sydney / Melbourne / Brisbane / Perth.
Bestel nu online!
V.a €645,- All-in
incl. 23 kg bagage, eten/drinken én 'on demand' films & series kijken!
Check de beschikbaarheid en meest scherpe prijzen!
Tuinstraat 28
1815 TM Alkmaar
Tel: 072-5116697  / info@backpackers.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 09:30 - 17:00 uur / zaterdag 10:00 - 15:00 uur
Infoavonden van 19:00 - 20:30 uur 
Route & Parkeer informatie