Doordat Australian Backpackers de grootste is, krijgen we bij Airlines de beste deals, en daar profiteer jij weer van. Boek hier direct je ticket of bel ons voor een ticket op maat: 072 5116697.
KOM NAAR ONZE INFOMIDDAG/AVOND IN ALKMAAR!
AANKOMSTPAKKET MET 24/7 BACKUP!
Start je reis in 'ons' Beach Hostel in Sydney waar ons NL team je helpt bij alle regelzaken of het helemaal uit handen neemt; aan jou de keuze! Begin je reis met gezelligheid en 'no worries'!


TICKETS
Vlieg jij met een enkele reis óf een retourvlucht naar Australië?
Kies je voor de flexibiliteit van een enkeltje of voor de zekerheid van een retourvlucht? Wij helpen je graag bij deze keuze!

DÉ BACKPACKERS VERZEKERING
Met onze Backpackers Verzekering ben je wereldwijd verzekerd voor de dingen die voor jóu belangrijk zijn. Ook wanneer je gaat werken, worden je medische kosten vergoed!


VISUMAANVRAAG
Eén van de spannendste onderdelen van je voorbereiding! De nauwkeurigheid van je visumaanvraag bepaalt of je kunt inchecken op Schiphol. Neem geen risico!


DIRECT BOEKEN
Waarom zou je los een ticket, aankomstpakket en visum boeken wanneer het ook in een voordelig pakket kan!? Kies jouw korting en boek direct of vraag een offerte aan!


BACKPACKERS WEBSHOP
Dé webshop voor het boeken van jouw Aankomstpakket, je visum, regel je buspas of tour en bestel je backpack! Alles onder één klik!AUSTRALIAN BACKPACKERS
Als reisorganisatie helpen wij al 25 jaar lang backpackers náár en dóór Australië: een fantastische startweek in Sydney, een visum, een reisverzekering én een noodzakelijk vliegticket! Check:


CONTACT
Kom langs op kantoor om je reis te boeken, voor vrijblijvend advies of een offerte op maat. Bezoek onze Infoavond/middag welke we een paar keer per maand organiseren op ons kantoor!

SUMMER CAMP - DOWN UNDER
Ben jij tussen de 15 en 18 jaar en zoek je een té gekke uitdaging tijdens je zomervakantie? Dan is het Summer Camp Down Under echt wat voor jou! Beleef in 3 weken de tijd van je leven!


Tuinstraat 28
1815 TM Alkmaar
Tel: 072-5116697  / info@backpackers.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 09:30 - 17:00 uur / zaterdag 10:00 - 15:00 uur
Infoavonden van 19:00 - 20:30 uur 
Route & Parkeer informatie