Ben je langer dan een paar maanden weg en ga je ook werken? Dan is het wel zo verstandig om je verzekering goed te regelen. De Backpackers Verzekering is speciaal voor backpackers ontwikkeld, en houdt dan ook rekening met gevaarlijke sporten, terugkomen bij overlijden familie etc.

Backpackers Verzekering

Nergens anders zo compleet én voordelig!
Australian Backpackers biedt jou de beste en meest flexibele Backpackers Verzekering aan. Af te sluiten met óf zonder Nederlandse zorgverzekering! Inclusief dekking tijdens je werk, werelddekking en terugvliegen wanneer jouw familie (ook je opa of oma!) ernstig ziek is. Vind de samenvatting (wat is er gedekt) van onze verzekering in de Verzekeringskaart.

Meer informatie, een offerte aanvragen of direct de Backpackers Verzekering afsluiten?
Bekijk hieronder de mogelijkheden of ga naar backpackersverzekering.nl.

20 dagen Westcoast Trip
Ontdek de Westkust van Australië met deze 20-daagse tour. Je reist tussen Darwin en Perth of visa versa, je krijgt dus écht de gehele Westkust te zien! Je reist langs de ruige westkust, onder andere dwars door The Kimberleys midden in de Outback en het prachtige Kalbarri National Park. Deze trip is de ultieme manier om het Australische westen te zien!
Van €2335,-
Bestel nu online!
Voor €2215,-
incl. Goldcard korting *
op basis van AU$3590,-
Sydney Start Pakket!
Wáár moet je nou beginnen wanneer je geland bent in Australië? Laat ons jou helpen om alle reis- en werkzaken in 3(!) dagen te regelen. Waar een ander minimaal 2 tot 3 weken kwijt is, kan jij na 3 dagen onbezorgd starten met jouw trip Down Under incl. 24/7 service & back-up van ons!
Bestel nu online!
€395,- incl. Goldcard
o.a. inclusief 3 overnachtingen, bankrekening, lokale zorgverzekering en werknummer!
Onbeperkt reizen met de bus!
Met deze flexibele buspas reis je met de grootste busmaatschappij van Australië, Greyhound. Je hebt uit de keus uit heel veel verschillende opties. Ook kan je voor een onbeperkte optie kiezen. Het gehele busnetwerk van Greyhound staat tot je beschikking. Je mag net zo vaak en net zoveel gebruik van van de bus als je wilt!
vanaf 7 dagen onbeperkt reizen
Bestel nu online!
slechts €155,-
incl. Goldcard korting*
op basis van au$249,-
De goedkoopste vliegtickets
Met een super luxe vliegmaatschappij vliegen naar Australië op basis van een enkele reis!? Het kán en het mág, ook visumtechnisch. In circa 24 uur vlieg je van Amsterdam naar Australië: Sydney / Melbourne / Brisbane / Perth.
Bestel nu online!
V.a €645,- All-in
incl. 23 kg bagage, eten/drinken én 'on demand' films & series kijken!
Check de beschikbaarheid en meest scherpe prijzen!
Tuinstraat 28
1815 TM Alkmaar
Tel: 072-5116697  / info@backpackers.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 09:30 - 17:00 uur / zaterdag 10:00 - 15:00 uur
Infoavonden van 19:00 - 20:30 uur 
Route & Parkeer informatie