Heb jij altijd al gedroomd van een baantje als au pair aan de andere kant van de wereld? Met ons Au Pair Pakket ben je gegarandeerd van een job!
KOM NAAR ONZE INFOMIDDAG/AVOND IN ALKMAAR!
TICKETS
Vlieg jij met een enkele reis óf een retourvlucht naar Australië?
Kies je voor de flexibiliteit van een enkeltje of voor de zekerheid van een retourvlucht? Wij helpen je graag bij deze keuze!  AANKOMSTPAKKET
  Start je reis in 'ons' Beach Hostel in Sydney waar ons NL team je helpt bij alle regelzaken of het helemaal uit handen neemt; aan jou de keuze! Begin je reis met gezelligheid en 'no worries'!
  DÉ BACKPACKERS VERZEKERING
  Met onze Backpackers Verzekering ben je wereldwijd verzekerd voor de dingen die voor jóu belangrijk zijn. Ook wanneer je gaat werken, worden je medische kosten vergoed!
  VISUMAANVRAAG
  Eén van de spannendste onderdelen van je voorbereiding! De nauwkeurigheid van je visumaanvraag bepaalt of je kunt inchecken op Schiphol. Neem je liever geen risico, maak gebruik van > lees verder..
  COMBI KORTING
  Stel jouw reis samen door het bundelen van onze krachten!
  Waarom zou je los een ticket en los aankomstpakket boeken wanneer het ook in een voordelig pakket kan!?
  BACKPACKERS WEBSHOP
  Dé webshop voor het boeken van jouw Aankomstpakket, je visum, regel je buspas of tour en bestel je backpack! Alles onder één klik!
  AUSTRALIAN BACKPACKERS
  Als reisorganisatie helpen wij al 25 jaar lang backpackers náár en dóór Australië! Met het verzorgen een fantastische startweek in Sydney, een visum naar keuze, een noodzakelijke > lees verder..
  CONTACT
  Kom langs op kantoor om je reis te boeken, voor vrijblijvend advies of een offerte op maat. Bezoek onze Open Avond welke we een paar keer per maand organiseren op ons kantoor.
  GOLDCARD SERVICE
  Onze service: 24 uur per dag bereikbaar in geval van nood. Een jaar lang! Veiligheid, zekerheid en betrouwbaarheid van het Nederlandse team van Australian Backpackers in Sydney!
  Tuinstraat 28
  1815 TM Alkmaar
  Tel: 072-5116697  / info@backpackers.nl
  Openingstijden: maandag t/m vrijdag 09:30 - 17:00 uur / zaterdag 10:00 - 15:00 uur
  Infoavonden van 19:00 - 20:30 uur 
  Route & Parkeer informatie