Inmiddels hebben wij al 25 jaar onze Nederlandse basis in Sydney. Gezelligheid en zekerheid, 100% gegarandeerd!

COMBI KORTING

AANKOMSTPAKKET & VLUCHT & VISUM = KORTING


Wanneer je naast je Aankomstpakket ook het Vliegticket én je Visumaanvraag bij ons boekt, krijg je een aantrekkelijke korting! Dus minder betalen voor dat wat je tóch nodig hebt op reis!
Er zijn veel verschillende mogelijkheden binnen onze Combi Korting, maar de meest favoriete hebben we voor je uitgerekend. Zit jouw perfecte Combi er niet bij? Contact ons gerust vrijblijvend, dan rekenen wij jouw korting ook uit!

De meest geboekte Combi; vlieg gezellig met andere backpackers! €1685,-
INCLUSIEF: Gezamenlijk vertrek vanaf Schiphol met een Etihad Airwaysi One Way ticket. Jouw Werk- en Reisvisum is door ons aangevraagd! In Sydney een hele week gezelligheid én de noodzakelijke zaken liggen voor je klaar. Al 25 jaar onze topper!
Deze Combi is ook mogelijk met een Jaarretourticket van Cathay Pacifici  €2385,-. INCLUSIEF: Ook dan vertrek je met een groepje andere backpackers naar Sydney. Daar aangekomen komen de beide vluchten bij elkaar en begint de 7-daagse startweek! Het aantal backpackers per vlucht kan uiteraard verschillen.
Graag met Cathay Pacifici vliegen, maar wel op een enkele reis vliegticket? Dat kan natuurlijk ook voor €1880,- ! INCLUSIEF: Enkele reisticket, het 7-daagse Work & Holiday Complete pakket én het Werk- en Reisvisum.

Ga jij een lange tijd op reis en wil je graag werken? €1385,-:
INCLUSIEF: Vlieg individueel met een One Way ticket van Etihad Airwaysi naar Sydney, kom door de douane met je Werk- en Reisvisum en word klaargestoomd door ons Sydney Team middels het Work & Holiday Start pakket!

De meest voordelige optie die je maar kunt bedenken €820,-:
Ideaal voor de reiziger die niet heel lang in Australië verblijft. INCLUSIEF: Vlieg individueel met een One Way ticket van Etihad Airwaysi naar Sydney, door de douane ga je op een 3-maands toeristenvisum en met het Backpacker Basic pakket is jouw bedje geboekt en kun je met een gerust hart aan reis beginnen.

Ga jij maximaal een jaar reizen en werken? €2085,-:
INCLUSIEF: Met een flexibel Jaarretourticket van Cathay Pacifici vlieg je individueel uit naar Sydney en thuis naar Amsterdam! Met je Werk- en Reisvisum in de pocket en ons Work & Holiday Start pakket ben jij klaar voor jouw reis!

Reizen uit en thuis €1520,-
INCLUSIEF: Met deze combi kies je voor de zekerheid van een individueel Jaarretourticket van Cathay Pacifici, reis je op een 3-maands toeristenvisum en door middel van het Backpacker Basic pakket wordt jouw aankomst bij ons het hostel geregeld.

Ben je er al uit? Klik snel op de knop hieronder en selecteer de vluchtoptie van jouw keuze. Het Aankomstpakket en de Visumservice kun je aangegeven in het formulier. De korting wordt uiteraard verrekend op je factuur!Vraag hier een kosteloze en vrijblijvende offerte aan voor jouw Combi!

Professioneel én goed je werkvisum aanvragen!
Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?! Laat Australian Backpackers je werkvisum aanvragen. Zelf aanvragen heeft nogal wat voeten in de aarde. Wij kunnen je deze zorgen ontnemen door het visum op de juiste én correcte manier aan te vragen! Veilig, in het Nederlands, vertrouwd én goed!
Bestel nu online!
€395,-
Wijzigbaar jaarretourticket!
Tijdens je reis je datum én route wijzigen? Wij vinden dat logisch en bij ons kán het ook!
€ 45,- voor je datumwijziging en € 75,- voor je routewijziging (kies uit 9 bestemmingen!). Een internet-ticket is vaak niet wijzigbaar of tegen hele hoge kosten. Niet handig dus! Klik hier voor meer info!
Bestel nu online!
€1345,- All-in
incl. 30 kg bagage, eten/drinken én 'on demand' films & series kijken!
Check de beschikbaarheid en meest scherpe prijzen!
Dundee Classic voordeelpakket
Alles wat je nodig hebt qua uitrusting in een handig pakket. Een backpack, reishoes, TSA slot, reishanddoeken en een toilettas. Leverbaar in een 55- of 70 liter backpack.
Van €165,-
Bestel nu online!
Voor €135,-
Tuinstraat 28
1815 TM Alkmaar
Tel: 072-5116697  / info@backpackers.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 09:30 - 17:00 uur / zaterdag 10:00 - 15:00 uur
Infoavonden van 19:00 - 20:30 uur 
Route & Parkeer informatie