Ben je langer dan een paar maanden weg en ga je ook werken? Dan is het wel zo verstandig om je verzekering goed te regelen. De Backpackers Verzekering is speciaal voor backpackers ontwikkeld, en houdt dan ook rekening met gevaarlijke sporten, terugkomen bij overlijden familie etc.

GAP YEAR OPPORTUNITIES

Met al meer dan 25 jaar ervaring op zak helpen wij reizigers met verschillende doeleinden naar Australië. Misschien wil je een taalcursus gaan doen om je Engels te verbeteren, ga je een studie volgen of ben je van plan vrijwilligerswerk te gaan doen? Australian Backpackers helpt jou dan graag met alle belangrijke regelzaken die daarbij komen kijken.In Nederland ontvang je na het boeken van een van onze Sydney aankomstpakketten, onze Goldcard informatie. Hierin wordt van A tot Z uitgelegd wat je vóór vertrek allemaal dient te regelen. Ook kunnen wij je helpen met het boeken van een passend vliegticket, een reis-en werkverzekering én met de aanvraag van je visum.
 
Na een lange vlucht zorgen wij ervoor dat je een warm en persoonlijk welkom krijgt in Sydney, door onze Nederlandse collega's! Je kunt ervoor kiezen zelf aan te komen bij ons in het hostel of je kunt samen met een groepje Nederlandse reizigers starten. Ná aankomst in ons hostel checken wij je in en maak je direct al kennis met onze behulpzame crew! Ons hostel ligt op slechts 50 meter van het strand! 'Your home away from home", met een zwembad op het dakterras, barbecue faciliteiten, grote gezamelijke keuken en een chille tv-kamer.
 
Met de Austalian Backpackers Goldcard kun je tijdens je verblijf in Australië 24/7 terugvallen op ons Nederlandse team in Sydney, voor vragen en advies!


Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag hier vrijblijvend een persoonlijk reisadvies aan!

Bent u decaan of buitenlandcoördinator en wilt u meer informatie? Wij vertellen u er hier graag meer over.

Onbeperkt reizen met de bus!
Met deze flexibele buspas reis je met de grootste busmaatschappij van Australië, Greyhound. Je hebt uit de keus uit heel veel verschillende opties. Ook kan je voor een onbeperkte optie kiezen. Het gehele busnetwerk van Greyhound staat tot je beschikking. Je mag net zo vaak en net zoveel gebruik van van de bus als je wilt!
vanaf 7 dagen onbeperkt reizen
Bestel nu online!
slechts €155,-
incl. Goldcard korting*
op basis van au$249,-
20 dagen Westcoast Trip
Ontdek de Westkust van Australië met deze 20-daagse tour. Je reist tussen Darwin en Perth of visa versa, je krijgt dus écht de gehele Westkust te zien! Je reist langs de ruige westkust, onder andere dwars door The Kimberleys midden in de Outback en het prachtige Kalbarri National Park. Deze trip is de ultieme manier om het Australische westen te zien!
Van €2335,-
Bestel nu online!
Voor €2215,-
incl. Goldcard korting *
op basis van AU$3590,-
De goedkoopste vliegtickets
Met een super luxe vliegmaatschappij vliegen naar Australië op basis van een enkele reis!? Het kán en het mág, ook visumtechnisch. In circa 24 uur vlieg je van Amsterdam naar Australië: Sydney / Melbourne / Brisbane / Perth.
Bestel nu online!
V.a €645,- All-in
incl. 23 kg bagage, eten/drinken én 'on demand' films & series kijken!
Check de beschikbaarheid en meest scherpe prijzen!
Sydney Start Pakket!
Wáár moet je nou beginnen wanneer je geland bent in Australië? Laat ons jou helpen om alle reis- en werkzaken in 3(!) dagen te regelen. Waar een ander minimaal 2 tot 3 weken kwijt is, kan jij na 3 dagen onbezorgd starten met jouw trip Down Under incl. 24/7 service & back-up van ons!
Bestel nu online!
€395,- incl. Goldcard
o.a. inclusief 3 overnachtingen, bankrekening, lokale zorgverzekering en werknummer!
Tuinstraat 28
1815 TM Alkmaar
Tel: 072-5116697  / info@backpackers.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 09:30 - 17:00 uur / zaterdag 10:00 - 15:00 uur
Infoavonden van 19:00 - 20:30 uur 
Route & Parkeer informatie