Inmiddels hebben wij al 25 jaar onze Nederlandse basis in Sydney. Gezelligheid en zekerheid, 100% gegarandeerd!

GO BACKPACKING

Lekker uit je rugzak leven, niet weten waar je de volgende dag wakker wordt en een altijd gevoel van vrijheid. Dat is backpacken! Vaak in combinatie met tijdelijke lokale baantjes. Australian Backpackers is al sinds 1994 dé specialist voor Nederlandse & Belgische jongeren (18-30 jaar) die plannen hebben om er 3 tot 24 maanden tussenuit te gaan. Met een Nederlands team en een eigen kantoor vlakbij het strand in Australië helpen wij jou op weg naar het grote backpack avontuur Down Under!


 In Australië en Nieuw Zeeland heb je bovendien ook nog eens de ruimte. Australië is maar liefst 250 (!) keer groter dan Nederland en telt slechts 22 miljoen inwoners. Nieuw Zeeland heeft maar 4,5 miljoen inwoners en is ook nog eens 8 keer groter dan Nederland. Daarnaast is het klimaat aan de andere kant van de wereld ook nog eens heel prettig. Met milde winters en warme zomers kan je het hele jaar door volop genieten! Of je nu van natuur en dieren houdt, een stadsmens bent of juist dorpjes opzoekt, zon/zee/strand/sneeuw, je vindt allemaal in Australië en Nieuw Zeeland. Neem een tussenjaar, zeg je baan op en ga de uitdaging met jezelf aan; Go Backpacking Down Under met Australian Backpackers!


Dankzij het speciale Working Holiday Visum kunnen Nederlandse & Belgische jongeren 1 á 2 jaar wonen, reizen en werken in Australië en / of Nieuw Zeeland. Je kan bovendien goed geld verdienen, helemaal in Australië, veel meer dan in Nederland. En als je low budget leeft (o.a. zelf koken en in hostels slapen) en gezamenlijk met andere jongeren reist wordt het een gezellig en betaalbaar avontuur!
Reismaatjes worden vaak de beste vrienden en voor je het weet heb je vrienden all over the world. En ja, je leert dus ook een aardig woordje Engels spreken plus je doet de nodige levenservaring op. En als het soms even tegenzit of je vindt het toch lastig om werk te vinden, dan kun je altijd weer terugvallen op onze ervaren Nederlandse crew in zowel Nederland als Australië! 24/7 en 365 dagen per jaar.


Bel ons, stuur een e-mail of kom langs en laat je enthousiast informeren over de mogelijkheden. Van de voordeligste One-Way tickets tot de meest flexibele en wijzigbare jaar (retour)tickets.

Wijzigbaar jaarretourticket!
Tijdens je reis je datum én route wijzigen? Wij vinden dat logisch en bij ons kán het ook!
€ 45,- voor je datumwijziging en € 75,- voor je routewijziging (kies uit 9 bestemmingen!). Een internet-ticket is vaak niet wijzigbaar of tegen hele hoge kosten. Niet handig dus! Klik hier voor meer info!
Bestel nu online!
€1345,- All-in
incl. 30 kg bagage, eten/drinken én 'on demand' films & series kijken!
Check de beschikbaarheid en meest scherpe prijzen!
Professioneel én goed je werkvisum aanvragen!
Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?! Laat Australian Backpackers je werkvisum aanvragen. Zelf aanvragen heeft nogal wat voeten in de aarde. Wij kunnen je deze zorgen ontnemen door het visum op de juiste én correcte manier aan te vragen! Veilig, in het Nederlands, vertrouwd én goed!
Bestel nu online!
€395,-
Dundee Classic voordeelpakket
Alles wat je nodig hebt qua uitrusting in een handig pakket. Een backpack, reishoes, TSA slot, reishanddoeken en een toilettas. Leverbaar in een 55- of 70 liter backpack.
Van €165,-
Bestel nu online!
Voor €135,-
Tuinstraat 28
1815 TM Alkmaar
Tel: 072-5116697  / info@backpackers.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 09:30 - 17:00 uur / zaterdag 10:00 - 15:00 uur
Infoavonden van 19:00 - 20:30 uur 
Route & Parkeer informatie