Inmiddels hebben wij al meer dan 24 jaar onze Nederlandse basis in Sydney. Gezelligheid en zekerheid, 100% gegarandeerd!

GO BACKPACKING

Lekker uit je rugzak leven, niet weten waar je de volgende dag wakker wordt en een constant gevoel van vrijheid. Dat is backpacken! Vaak in combinatie met tijdelijke lokale baantjes. Australian Backpackers is al sinds 1994 dé specialist voor Nederlandse & Belgische jongeren (18-30 jaar) die plannen hebben om er 3 tot 24 maanden tussenuit te gaan. Met Nederlandse medewerkers en een eigen kantoor in Australië helpen wij jou het beste bij je backpack avontuur Down Under!


 In Australië en Nieuw Zeeland heb je bovendien ook nog eens de ruimte. Australië is maar liefst 250 (!) keer groter dan Nederland en telt slechts 22 miljoen inwoners. Nieuw Zeeland heeft maar 4,5 miljoen inwoners en is ook nog eens 8 keer groter dan Nederland. Daarnaast is het weer aan de andere kant van de wereld ook nog eens heel prettig. Met milde winters en warme zomers kan je het hele jaar door volop genieten! Of je nu van natuur en dieren houdt, een stadsmens bent of juist dorpjes opzoekt, zon/zee/strand/sneeuw, je vindt allemaal in Australië en Nieuw Zeeland. Neem een tussenjaar, of zeg je je baan op en ga de uitdaging met jezelf aan:
Go Backpacking Down Under met Australian Backpackers!


Dankzij het speciale Working Holiday Visum kunnen Nederlandse & Belgische jongeren 1 á 2 jaar wonen, reizen en werken in Australië en / of Nieuw Zeeland. Je kan bovendien goed geld verdienen, helemaal in Australië, veel meer dan hier in Nederland. En als je low budget leeft (o.a. zelf koken en in hostels slapen) en gezamenlijk met andere jongeren reist wordt het een gezellig en betaalbaar avontuur!
Reismaatjes worden vaak de beste vrienden, voor je het weet heb je vrienden all over the world. En ja, je leert dus ook een aardig woordje Engels spreken plus je doet de nodige levenservaring op. En als het soms even tegenzit of je vindt het toch lastig om werk te vinden, dan kan je altijd weer terugvallen op onze ervaren Nederlandse crew in zowel Nederland als Australië! 24/7 en 365 dagen per jaar.


Bel, mail en/of kom langs en laat je enthousiast informeren over de mogelijkheden. Van de voordeligste One-Way tickets tot de meest flexibele en wijzigbare jaar (retour)tickets. En van de eerste visum of reisverzekering vragen tot en met de meest uitgebreide groepsstart. Welkom bij Australian Backpackers!

Kantoor Alkmaar: Tuinstraat 28, 1815 TM Alkmaar
maandag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@backpackers.nl
 
Kantoor Almelo: Hofkampstraat 49, 7607 NC Almelo
dinsdag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Op maandagen en tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@backpackers.nl