Inmiddels hebben wij al meer dan 24 jaar onze Nederlandse basis in Sydney. Gezelligheid en zekerheid, 100% gegarandeerd!

SYDNEY STARTPAKKET MOGELIJKHEDEN

Ben jij van plan om binnenkort naar Australië af te reizen? Met ons Sydney Startpakket maak je een perfecte start van jouw avontuur in Australië!  Boek hier het Sydney Startpakket wat het beste bij je past of vraag kosteloos meer informatie aan!Let op: op de volgende data is het niet mogelijk om gebruik te maken van het Sydney Startpakket: 18 december 2018 t/m 5 januari 2019.


Combineer een van onze Startpakketten met een enkele reis van Etihad Airwaysi. Je vliegt al voor €595,- all-in van Amsterdam, met een korte stop in Abu Dhabi, naar Sydney. Tijdens je reis heb optimale flexibiliteit! Visumtechnisch mag je ook op een enkele reis Australië binnen komen. Klik hier voor 'real time' vluchtopties!


Ontvangen worden door onze Nederlandse collega's in Sydney en 24/7 hulp/advies bij het individuele Startpakket tijdens je verblijf. Of sluit zelf aan bij onze groep in Sydney (meest uitgebreide startpakket) wanneer je zelf een vliegticket hebt geboekt. Ook dan kun je gewoon gebruik maken van onze service Down Under.


ONZE NEDERLANDSE COLLEGA'S IN SYDNEY

24/7 “in de buurt”, ook al ben jij lang én ver weg van huis! We kunnen allemaal wel bedenken wanneer en waarom ons Nederlandse team belangrijk voor jou (of je familie) kan zijn. Maar ze nemen dus, wanneer jij dat wilt, óók de verplichte regelzaken voor je uit handen in Australië! Scheelt jou heel veel tijd met als resultaat; veel meer gezelligheid & 100% zekerheid! Hieronder stellen ze zich aan je voor:


CHRISTOPH sydney@backpackers.nl
Australië, een land waar ik niet makkelijk over uitgepraat raak. Voor mij is Australië het ideale land om lekker te relaxen, nieuwe mensen te ontmoeten en op hetzelfde moment allerlei mooie plekken te zien!  Ik vertel je er graag over in de eerste week in Sydney terwijl we bijvoorbeeld door de Blue Mountains aan het wandelen zijn!


JOY sydney@backpackers.nl
'Home away from home' voelt Australië voor mij. Ik kan niet wachten om jou dat gevoel ook te geven in Sydney. Graag klets ik met je over alle fantastische, bizarre en onvergetelijke ervaringen die jij mogelijk ook gaat beleven. En wie weet raak jij net als ik ook besmet met het reisvirus en verslaafd aan Australië.


JANINE sydney@backpackers.nl
De meest gestelde vraag die ik kreeg toen ik vertelde dat ik naar Australië ging om te gaan backpacken was: ‘Vind je dat niet eng, zo helemaal in je eentje?’ Alleen heb ik mij nooit gevoeld, je bent namelijk nooit alleen! Het is zo snel vrienden maken in de gezellige hostels en iedereen is er met dezelfde reden: Genieten en je vooral nergens druk om maken, no worries! Waar je ook naar op zoek bent, Australië heeft voor iedereen wel iets moois te bieden.


INE sydney@backpackers.nl
Vraag me iets te vertellen over Australië en ik raak niet meer uitgepraat. Dat komt omdat dit land zo ontzettend veel te bieden heeft! Prachtige stranden en natuur, geweldig leuke mensen en een onwijs relaxte sfeer. Ik kan niet wachten om je in Sydney te ontmoeten en er samen voor te zorgen dat jou reis zorgeloos en met een knaller begint!


ANNE sydney@backpackers.nl
Australië is het land waar ik nooit genoeg van zal krijgen. De waanzinnige natuur, de prachtige stranden, de vriendelijke mensen en natuurlijk de relaxte cultuur maken het voor mij hét perfecte land. Ik wil jullie in Sydney gaan helpen om net zo verliefd te worden op Australië als dat ik ben. En jullie avontuur net zo fantastisch te maken als mijn reis is geweest.


SYDNEY STARTPAKKET GROEP

Wat is er inbegrepen voor €595,-?

 • Goldcard service; een Nederlands team van Australian Backpackers waar je 24/7, 365 dagen per jaar op terug kunt vallen tijdens de gehele duur van je reis. Dus niet alleen de eerste week, maar ook de 51 weken daarna;
 • Australian Backpackers Goldcard;
 • Unieke Australian Backpackers bewaarmap voor alle belangrijke documenten tijdens je reis;
 • Uitgebreide Nederlandse 'Goldcardinfo deel 1 en deel 2' met daarin alle werk/ reisinformatie over Australië, Nieuw Zeeland en Azië;
 • Samen met onze crew naar de luchthaven om de groep op te halen;
 • Onderweg uiteraard nog een fotostop voor het Opera House/Harbour Bridge, mits je op Sydney International Airport aansluit bij de groep;
 • Tijdens de gehele duur van de groepsreis ben je onder Nederlandse begeleiding;
 • Welkomstpresentatie in het hostel;
 • 5 hostelovernachtingen in een dorm (gedeelde kamer) in het hostel;
 • 4 x ontbijt (laatste nacht is zonder ontbijt);
 • BBQ  inclusief 1 drankje (bier, wijn of fris);
 • Gratis WIFI in het hostel tijdens je groepsreis;
 • Travel talk door het Sydney Team;
 • Auto/camper advies (huur/koop);
 • Aanvraag Australische bankrekening;
 • Aanvraag Australisch werknummer;
 • Aanvraag Medicare;
 • Job assistance/cv-check;
 • Postadres/Mail and Message Service;
 • Simkaart inclusief AU$40,- aan internet data en beltegoed;
 • OV-kaart Sydney inclusief AU$20,- reistegoed;
 • Stadswandeling inclusief lunch;

Optioneel ter plaatse bij te boeken:

 • Blue Mountains inclusief vervoer, tourguide en lunch voor AU$85,- (normaal AU$125,-).
 • Surfles inclusief vervoer, materiaal, instructeurs, lunch en foto's voor AU$100,- (normaal AU$165,-).

Het Sydney Startpakket Groep bestaat uit een 5-daagse Nederlandse introductie in Sydney. Een perfect pakket voor als je een aantal maanden tot 2 jaar gaat reizen en/of werken!


Het verschil met de Groepsvlucht, is dat er bij dit pakket geen ticket is inbegrepen. Op deze manier heb je zelf alle vrijheid om je eigen ticket te boeken, maar je hebt wel de zekerheid van een complete en onbezorgde start in Sydney! In Sydney word je door het Nederlandse ‘Sydney Team’ in 5 dagen geïntroduceerd in de backpackers wereld!


In die dagen zorgen wij dat de belangrijke (werk-) zaken goed geregeld worden. Denk hierbij aan een Australische bankrekening, werknummer én zorgverzekeringen. Daarnaast staan er allerlei leuke activiteiten op het programma, zoals een echte Aussie BBQ, een dagje naar een National Park en je eerste surfles!


Mocht je plannen hebben om tijdens je reis te gaan werken, dan kun je bij het Sydney Team terecht voor tips en adviezen. Het groepsprogramma start gedurende het hele jaar vrijwel iedere donderdag om 11.00 uur (lokale tijd). Mocht je nu eerder aankomen in Sydney dan de startdatum van de groep, vermeld dit dan bij het opmerkingen veld samen met je aankomst gegevens wanneer je gaat boeken zodat we deze dagen alvast kunnen reserveren voor je.


De groepen bestaan uit maximaal 20 gelijkgestemde jongeren. Uiteraard kun je tijdens je gehele reis terecht bij onze Nederlandse collega’s die je kunnen helpen bij het uitstippelen van je route of bijvoorbeeld bij het boeken van een buspas! Kortom, na de 5-daagse introductie ben je helemaal ‘reis en/of werkklaar’! Het wordt jouw avontuur!
 

SYDNEY STARTPAKKET INDIVIDUEEL

Ben je eruit en wil je ons Sydney Startpakket boeken?


Wat is er inbegrepen voor €395,-?

 • Australian Backpackers Goldcard;
 • Goldcard service; een Nederlands team van Australian Backpackers waar je 24/7, 365 dagen per jaar op terug kunt vallen tijdens de gehele duur van je reis. Dus niet alleen de eerste week, maar ook de 51 weken daarna;
 • Unieke Australian Backpackers bewaarmap voor alle belangrijke documenten;
 • Uitgebreide Nederlandse 'Goldcardinfo deel 1 en deel 2' met daarin alle werk/ reisinformatie over Australië, Nieuw Zeeland en Azië;
 • 3 hostelovernachtingen in een dorm gemixte kamer (m/v 4-8 personen) in het hostel;
 • Persoonlijk en warm welkom in ons hostel door onze Nederlandse crew;
 • Persoonlijke en Nederlandse Travel Talk;
 • Aanvraag Australische bankrekening;
 • Aanvraag Medicare;
 • Postadres/Mail & Message Service;
 • OV-kaart Sydney, incl. AU$20,- reistegoed;
 • Australische SIM-kaart inclusief AU$40,- bel- en datategoed;
 • Aanvraag Australisch werknummer;
 • Job assistance & CV check;


Het Sydney Startpakket is ideaal voor de backpacker die gaat reizen én werken in Australië.  Er zijn drie hostel overnachtingen in het hostel inbegrepen. Een uniek hostel op slechts 50 meter vanaf het strand! “Your home away from home”, met een zwembad op het dakterras, barbeque faciliteiten, grote gezamenlijke keuken en een tv-kamer! Surfboards, boogie-boards en snorkel-setjes zijn te huur dus je zult je er zeker niet vervelen! In het Beach Hostel heeft ons Nederlandse team een kantoor.


Zij zullen je opvangen en persoonlijk met je om de tafel gaan zitten om je wegwijs te maken in de backpackers wereld! Ze begeleiden je met regelzaken, zoals een bankrekening, werknummer en ziekenfonds.


Daarnaast krijg je Job Assistance; tips en adviezen bij het vinden van een baantje. Je krijgt een postadres waar je de post naar toe kunt laten sturen (privé, loonstroken, bankzaken etc.) en wij kunnen het tijdens je reis binnen Australië naar je doorsturen. Bovendien krijg je een simkaart (met AU$40,- tegoed) en een OV-kaart (met AU$20,- tegoed) voor de bus, trein, ferry en metro, waarmee je de eerste dagen van je reis binnen Sydney kunt reizen.

Kortom, een onbezorgde en complete start van je reis, waarna je zelf je eigen reis kan invullen!

Je mag tijdens je reis altijd op ons Nederlandse team terugvallen, ook na je vertrek uit Sydney! Een uniek team met ontzettend veel reiservaring en werkervaring in Australië! We kunnen je altijd adviseren over buspassen, camperhuur, het kopen van een auto of busje en diverse tours. Bovendien zijn we er ook altijd voor je in geval van nood!
 
Op de volgende data is het niet mogelijk om gebruik te maken van het Sydney Startpakket:18 december 2018 t/m 5 januari 2019.
 
Ben je eruit en wil je ons Sydney Startpakket boeken? Klik dan hier!


Meer informatie over onze Sydney Start Pakketten: www.sydneystartpakket.nl

SYDNEY SLAAPPAKKET UPGRADE

Ben je eruit en wil je ons Sydney Slaappakket Upgrade boeken? Klik dan hier!

Wat is er inbegrepen voor €295,-?

 • Australian Backpackers Goldcard;
 • Goldcard service; een Nederlands team van Australian Backpackers waar je 24/7, 365 dagen per jaar op terug kunt vallen tijdens de gehele duur van je reis. Dus niet alleen de eerste week, maar ook de 51 weken daarna;
 • Unieke Australian Backpackers bewaarmap voor alle belangrijke documenten;
 • Uitgebreide Nederlandse 'Goldcardinfo deel 1 en deel 2' met daarin alle reisinformatie over Australië, Nieuw Zeeland en Azië;
 • 3 hostelovernachtingen in een dorm gemixte kamer (m/v 4-8 personen) in het hostel;
 • Australische SIM-kaart inclusief AU$20,- bel- en datategoed;
 • Persoonlijk en warm welkom in ons hostel door onze Nederlandse crew;
 • Persoonlijke en Nederlandse Travel Talk;
 • Aanvraag Australische bankrekening;
 • Aanvraag Medicare;
 • Postadres/Mail & Message Service;
 • OV-kaart Sydney, incl. AU$20,- reistegoed;


Het Sydney Slaappakket met Upgrade is ideaal voor de backpacker die voor een langere tijd gaat reizen in Australië. Na een lange vlucht zorgen wij ervoor dat je een warm en persoonlijk welkom krijgt in Sydney, door onze Nederlandse collega's! Ná aankomst in het hostel gaan we je inchecken en maak je direct al kennis met onze fantastische crew! Er zijn namelijk drie overnachtingen in het hostel inbegrepen, zodat je rustig aan bij kunt komen van je jetlag. Wanneer je lekker gesetteld bent, is er tijd genoeg om in ons kantoor alle vragen te beantwoorden die mogelijk nog hebt.


Tevens gaan we je helemaal klaarstomen voor jouw avontuur Down Under. We gaan je Sim-kaartje activeren, zodat je kunt laten weten dat je veilig geland bent. Tevens kunnen we samen op kantoor nog mogelijke reisopties bespreken, dit door middel van onze NLD Travel Talk! Dit allemaal onder het genot van een Cola en TimTam;)


In het hostel heeft ons Nederlandse team een kantoor. Zij zullen je opvangen en persoonlijk met je om de tafel gaan zitten om je helemaal wegwijs te maken in de backpackers wereld! Ze begeleiden je met een aantal noodzakelijke regelzaken, zoals je bankrekening en Medicare. Je krijgt een postadres waarnaar je al je post kunt laten versturen. Wij kunnen het tijdens je reis binnen Australië naar je doorsturen. Bovendien krijg je dus een simkaart (met AU$20,- internet data en beltegoed) en een OV-kaart (met AU$20,- reistegoed) voor de bus, trein, ferry en metro, waar je de eerste dagen van je reis binnen Sydney mee kunt reizen.

Met de Goldcard op zak kun je tijdens je reis altijd op ons Nederlandse team terugvallen, dus ook na je vertrek uit Sydney! Een uniek team met ontzettend veel reiservaring en werkervaring in Australië! We kunnen je altijd adviseren over buspassen, campervanhuur, het kopen van een auto/camper en tours/excursies. Bovendien zijn we er ook altijd voor je in geval van nood/problemen! Kortom, een onbezorgde en complete start van je reis, waarna je zelf je eigen reis kan invullen!


Op de volgende data is het niet mogelijk om gebruik te maken van het Sydney Slaappakket Upgrade:

18 december 2018 t/m 5 januari 2019.

Ben je eruit en wil je ons Sydney Startpakket boeken? Klik dan hier!

SYDNEY SLAAPPAKKET

Ben je eruit en wil je ons Sydney Slaappakket boeken? Klik dan hier!

Wat is er inbegrepen voor €195,-?

 • Australian Backpackers Goldcard;
 • Goldcard service; een Nederlands team van Australian Backpackers waar je 24/7, 365 dagen per jaar op terug kunt vallen tijdens de gehele duur van je reis. Dus niet alleen de eerste week, maar ook de 51 weken daarna;
 • Unieke Australian Backpackers bewaarmap voor alle belangrijke documenten;
 • Uitgebreide Nederlandse 'Goldcardinfo deel 1 en deel 2' met daarin alle werk/ reisinformatie over Australië, Nieuw Zeeland en Azië;
 • 3 hostelovernachtingen in een dorm gemixte kamer (m/v 4-8 personen) in het hostel;
 • Australische SIM-kaart inclusief AU$20,- bel- en datategoed;
 • Persoonlijk en warm welkom in ons hostel door onze Nederlandse crew;
 • Persoonlijke en Nederlandse Travel Talk; 
Ben je van plan om naar Australië te gaan en ligt jouw focus niet op werken, maar op reizen? Vind je het fijn om te worden opgevangen na een lange vlucht? Dan is het Slaappakket voor jou ideaal. Met het Sydney Slaappakket zorgen wij er voor dat je een warme en persoonlijke welkom krijgt in Sydney, door onze Nederlandse collega's!


Ná aankomst in het hostel gaan we je inchecken en maak je direct al kennis met onze fantastische crew! Er zijn namelijk drie overnachtingen in het hostel inbegrepen, zodat je rustig aan bij kunt komen van je jetlag. Wanneer je lekker gesetteld bent, is er tijd genoeg om in ons kantoor alle vragen te beantwoorden die mogelijk nog hebt.


Tevens gaan we je helemaal klaarstomen voor jouw avontuur Down Under. We gaan je Sim-kaartje activeren, zodat je kunt laten weten dat je veilig geland bent. Tevens kunnen we samen op kantoor nog mogelijke reisopties bespreken, dit door middel van onze NLD Travel Talk! Dit allemaal onder het genot van een Cola en TimTam;)


Het hostel is een uniek hostel op slechts 50 meter vanaf het strand! 'Your home away from home', met een zwembad op het dakterras, barbecue faciliteiten, grote gezamenlijke keuken en een chille tv-kamer. Surfboards, boogieboards en snorkelsetjes zijn te huur dus je zult je er zeker niet vervelen! Kortom, het ideale pakket als je naar Australië gaat om een aantal weken tot maanden te reizen! Benieuwd hoe ons hostel er uit? Bekijk de video! 
Ben je eruit en wil je ons Sydney Startpakket boeken? Klik dan hier!

Op de volgende data is het niet mogelijk om gebruik te maken van het Sydney Slaappakket:

18 december 2018 t/m 5 januari 2019.

SYDNEY AU PAIR PAKKET

Heb jij altijd al gedroomd van een baantje als au pair aan de andere kant van de wereld? Met ons Au Pair Pakket ben je gegarandeerd van een job! Je bent ongeveer binnen 2 weken na aankomst aan het werk bij een gezin! We hebben namelijk een groot netwerk van gezinnen door heel Australië. Gemiddeld verdien je netto AU$240,- tot AU$400,- per week. Daarnaast krijg je je accommodatie en eten/drinken aangeboden door het gezin.


Ben je tussen de 18 en 30 jaar, kun je uitstekend met kinderen overweg, is je Engels redelijk tot goed én ben je beschikbaar voor tenminste 6 maanden? Dan kom jij in aanmerking voor ons Au Pair Pakket! Mail ons je reisplannen en we zorgen dat je een aanmeldformulier toegestuurd krijgt. Deze kan je ingevuld terug e-mailen om te kijken of je daadwerkelijk in aanmerking komt. Na goedkeuring van onze kant kan je het pakket afsluiten. Tot die tijd is het geheel kosteloos en vrijblijvend!


Voor vertrek is er al de mogelijkheid om met zowel onze consulente, als de gezinnen te Skypen. Op basis van jouw wensen worden er maximaal 2 à 3 gezinnen gezocht die bij jou passen. Eenmaal in Sydney, na de regelzaken die bij jouw Startpakket horen, ga je met onze consulente om de tafel om kennis te maken. Tevens word je van alle informatie voorzien, word er een afspraak gemaakt met de gezin(nen) en ga je op eigen gelegenheid thuis op gesprek. Zo kun je direct met de kinderen en de ouders in hun thuissituatie kennismaken. Na afloop van alle gesprekken, hoor je welk gezin jou graag als Au Pair zou willen aannemen. Indien meerdere gezinnen interesse in je hebben, mag jij natuurlijk zelf bepalen naar welk gezin je wilt! Dit pakket is zowel als 'pakket' te boeken, maar ook als 'upgrade' wanneer je al reeds in het bezit van van een Sydney Startpakket of een Groepsreis voor €95,-.
 
Wat is er inbegrepen voor €545,-
 
* Voor vertrek al Skype contact met de consulente en mogelijke gezinnen in Australië
 
* Een Nederlands team van Australian Backpackers waar je 24/7, 365 dagen per jaar op terug kan vallen tijdens de gehele duur van je reis
 
* Unieke Australian Backpackers bewaarmap inclusief Goldcard voor je belangrijke documenten voor tijdens je reis
 
* 3 hostelovernachtingen in een dorm in het Beach Hostel
 
* Aanvraag Australische bankrekening
 
* Aanvraag Australische werknummer
 
* Aanvraag Medicare
 
* Working With Children Check t.w.v. AU$40,-
 
* Postadres/ Mail and Message Service
 
* Simkaart, incl. AU$40,- bel- en datategoed
 
*OV-kaart Sydney, incl. AU$30,- reistegoed
 
*YHA lidmaatschap
 
Het is ook mogelijk om een 'Au Pair upgrade' te boeken indien je reeds het Sydney Startpakket of onze Groepsreis hebt geboekt. De kosten voor deze ' Au Pair upgrade' bedragen €95,-. Meer weten over ons Au Pair Pakket? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

MEER WETEN?

Wil je meer weten over onze Sydney Startpakket mogelijkheden of andere services dan horen we graag van jou. Je kan onderstaand formulier invullen en we zullen je zo spoedig mogelijk contacten.

BOEKEN!

Ben je eruit en wil je boeken? Dan kan je middels onderstaand boekingsformulier je Startpakket bevestigen!

BELANGRIJK OM TE WETEN

Op de volgende data is het niet mogelijk om gebruik te maken van onze Sydney Startpakketten:

 • 18 december 2018 t/m 5 januari 2019.

Dundee Classic voordeelpakket
Alles wat je nodig hebt qua uitrusting in een handig pakket. Een backpack, reishoes, TSA slot, reishanddoeken en een toilettas. Leverbaar in een 55- of 70 liter backpack.
Van €159,-
Bestel nu online!
Voor €130,-
Professioneel én goed je werkvisum aanvragen!
Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?! Laat Australian Backpackers je werkvisum aanvragen. Zelf aanvragen heeft nogal wat voeten in de aarde. Wij kunnen je deze zorgen ontnemen door het visum op de juiste én correcte manier aan te vragen! Veilig, in het Nederlands, vertrouwd én goed!
Van €450,-
Bestel nu online!
Voor €395,-
*incl. Goldcard korting
Wijzigbaar jaar retour ticket!
Tijdens je reis je datum én route wijzigen? Wij vinden dat logisch en bij ons kan het ook!
€ 45,- voor je datum- en € 75,- voor je route wijziging (kies uit 9 bestemmingen!). Een standaard ticket is vaak niet wijzigbaar of juist heel duur. Niet handig dus! Een flexibel en wijzigbaar jaarticket is wat je wil zonder hoge kosten of beperkingen. Klik hier voor meer info
Bestel nu online!
€1325,- All-in
incl. 30 kg bagage, eten/drinken én 'on demand' films & series kijken!
Check de beschikbaarheid en meest scherpe prijzen!
Kantoor Alkmaar: Tuinstraat 28, 1815 TM Alkmaar
maandag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@backpackers.nl
Route & Parkeer informatie