Inmiddels hebben wij al 25 jaar onze Nederlandse basis in Sydney. Gezelligheid en zekerheid, 100% gegarandeerd!

NEDERLANSE BASIS IN AUSTRALIË

Bijna áán het strand, in het Sydney Beach Hostel, is onze servicedesk gevestigd. Hier kun je met al je vragen en problemen terecht bij onze Nederlandse collega’s!


Indien je kiest voor de Groepsreis of een Sydney Aankomstpakket dan verblijf je de eerste nachten van je reis in het Sydney Beach Hostel. 'Your home away from home' met grote gedeelde slaapkamers, een gemeenschappelijke keuken, een chille TV-kamer en een dakterras met hangmatten, BBQ’s en zelfs een zwembad!


De ideale thuisbasis om je reis te starten! Uiteraard kun je tijdens je reis 24/7 terugvallen op de service van Australian Backpackers. Naast het feit dat het gezellig en comfortabel is bij ons (strand, zwembad, fijne kamers) biedt het ook nog heel veel zekerheid!


De stranden zijn om de hoek, waar je ook nog 's lekker kan surfen. Op loopafstand zijn gezellige eettentjes, leuke winkeltjes, cafeetjes en pubs. Er zijn prachtige wandelpaden en parken langs de kustlijn met een supermooi uitzicht over de haven en skyline van Sydney! Als je geluk hebt spot je ook nog walvissen.Goldcard-korting!
Indien je reeds in Australië bent en je bent van plan (weer) naar Sydney te gaan, kom dan naar ons gezellige Beach Hostel! Op vertoon van je Goldcard boek je een overnachting al vanaf AU$ 30,-.


ONZE NEDERLANSE COLLEGA'S IN SYDNEY

24/7 “in de buurt”, ook al ben jij lang én ver weg van huis! We kunnen allemaal wel bedenken wanneer en waarom ons Nederlandse team belangrijk voor jou (of je familie) kan zijn. Maar ze nemen dus, wanneer jij dat wilt, óók de verplichte regelzaken voor je uit handen in Australië! Scheelt jou heel veel tijd met als resultaat; veel meer gezelligheid & 100% zekerheid! Hieronder stellen ze zich aan je voor:

JOY sydney@backpackers.nl
'Home away from home' voelt Australië voor mij. Ik kan niet wachten om jou dat gevoel ook te geven in Sydney. Graag klets ik met je over alle fantastische, bizarre en onvergetelijke ervaringen die jij mogelijk ook gaat beleven. En wie weet raak jij net als ik ook besmet met het reisvirus en verslaafd aan Australië.


GEOFFREY sydney@backpackers.nl
Voor mij draait Australië om de vibe en de vriendelijke mensen met een 24/7 ‘no worries’ mentaliteit. Maar ook het avontuur, het road trippen, unieke wildlife en de meest mooie landschappen en ruige natuur; van ‘s werelds mooiste stranden, tropische regenwouden tot de onmiskenbare outback. Of duiken op het Great Barrier Reef! Australië heeft het allemaal. See ya in Sydney!


EMMA sydney@backpackers.nl
Toen ik in Australië aan kwam, voelde ik gelijk een rust. Eventjes weg van het drukke leventje in Nederland om te genieten van het mooie Australië. De mensen zijn heel relaxt. Overdag wordt er hard gewerkt en ‘s avonds genieten ze van de mooie sunsets onder het genot van een koud biertje. Naast de lekkere temperaturen die Australië kent, hebben ze ook prachtige natuurgebieden. De ene dag sta je op je surfboard en de volgende dag sta je in het regenwoud oog in oog met een cassowary! Australië is zo divers, zodra je thuis bent, wil je weer terug!!Wijzigbaar jaarretourticket!
Tijdens je reis je datum én route wijzigen? Wij vinden dat logisch en bij ons kán het ook!
€ 45,- voor je datumwijziging en € 75,- voor je routewijziging (kies uit 9 bestemmingen!). Een internet-ticket is vaak niet wijzigbaar of tegen hele hoge kosten. Niet handig dus! Klik hier voor meer info!
Bestel nu online!
€1345,- All-in
incl. 30 kg bagage, eten/drinken én 'on demand' films & series kijken!
Check de beschikbaarheid en meest scherpe prijzen!
Professioneel én goed je werkvisum aanvragen!
Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?! Laat Australian Backpackers je werkvisum aanvragen. Zelf aanvragen heeft nogal wat voeten in de aarde. Wij kunnen je deze zorgen ontnemen door het visum op de juiste én correcte manier aan te vragen! Veilig, in het Nederlands, vertrouwd én goed!
Bestel nu online!
€395,-
Dundee Classic voordeelpakket
Alles wat je nodig hebt qua uitrusting in een handig pakket. Een backpack, reishoes, TSA slot, reishanddoeken en een toilettas. Leverbaar in een 55- of 70 liter backpack.
Van €165,-
Bestel nu online!
Voor €135,-
Tuinstraat 28
1815 TM Alkmaar
Tel: 072-5116697  / info@backpackers.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 09:30 - 17:00 uur / zaterdag 10:00 - 15:00 uur
Infoavonden van 19:00 - 20:30 uur 
Route & Parkeer informatie