Inmiddels hebben wij al meer dan 24 jaar onze Nederlandse basis in Sydney. Gezelligheid en zekerheid, 100% gegarandeerd!

SYDNEY STARTPAKKET INDIVIDUEEL

Ben je eruit en wil je ons Sydney Startpakket boeken?


Wat is er inbegrepen voor €395,-?

 • Australian Backpackers Goldcard;
 • Goldcard service; een Nederlands team van Australian Backpackers waar je 24/7, 365 dagen per jaar op terug kunt vallen tijdens de gehele duur van je reis. Dus niet alleen de eerste week, maar ook de 51 weken daarna;
 • Unieke Australian Backpackers bewaarmap voor alle belangrijke documenten;
 • Uitgebreide Nederlandse 'Goldcardinfo deel 1 en deel 2' met daarin alle werk/ reisinformatie over Australië, Nieuw Zeeland en Azië;
 • 3 hostelovernachtingen in een dorm gemixte kamer (m/v 4-8 personen) in het hostel;
 • Persoonlijk en warm welkom in ons hostel door onze Nederlandse crew;
 • Persoonlijke en Nederlandse Travel Talk;
 • Aanvraag Australische bankrekening;
 • Aanvraag Medicare;
 • Postadres/Mail & Message Service;
 • OV-kaart Sydney, incl. AU$20,- reistegoed;
 • Australische SIM-kaart inclusief AU$40,- bel- en datategoed;
 • Aanvraag Australisch werknummer;
 • Job assistance & CV check;


Het Sydney Startpakket is ideaal voor de backpacker die gaat reizen én werken in Australië.  Er zijn drie hostel overnachtingen in het hostel inbegrepen. Een uniek hostel op slechts 50 meter vanaf het strand! “Your home away from home”, met een zwembad op het dakterras, barbeque faciliteiten, grote gezamenlijke keuken en een tv-kamer! Surfboards, boogie-boards en snorkel-setjes zijn te huur dus je zult je er zeker niet vervelen! In het Beach Hostel heeft ons Nederlandse team een kantoor.


Zij zullen je opvangen en persoonlijk met je om de tafel gaan zitten om je wegwijs te maken in de backpackers wereld! Ze begeleiden je met regelzaken, zoals een bankrekening, werknummer en ziekenfonds.


Daarnaast krijg je Job Assistance; tips en adviezen bij het vinden van een baantje. Je krijgt een postadres waar je de post naar toe kunt laten sturen (privé, loonstroken, bankzaken etc.) en wij kunnen het tijdens je reis binnen Australië naar je doorsturen. Bovendien krijg je een simkaart (met AU$40,- tegoed) en een OV-kaart (met AU$20,- tegoed) voor de bus, trein, ferry en metro, waarmee je de eerste dagen van je reis binnen Sydney kunt reizen.

Kortom, een onbezorgde en complete start van je reis, waarna je zelf je eigen reis kan invullen!

Je mag tijdens je reis altijd op ons Nederlandse team terugvallen, ook na je vertrek uit Sydney! Een uniek team met ontzettend veel reiservaring en werkervaring in Australië! We kunnen je altijd adviseren over buspassen, camperhuur, het kopen van een auto of busje en diverse tours. Bovendien zijn we er ook altijd voor je in geval van nood!
 
Op de volgende data is het niet mogelijk om gebruik te maken van het Sydney Startpakket:18 december 2018 t/m 5 januari 2019.
 
Ben je eruit en wil je ons Sydney Startpakket boeken? Klik dan hier!


Meer informatie over onze Sydney Start Pakketten: www.sydneystartpakket.nl

Wijzigbaar jaar retour ticket!
Tijdens je reis je datum én route wijzigen? Wij vinden dat logisch en bij ons kan het ook!
€ 45,- voor je datum- en € 75,- voor je route wijziging (kies uit 9 bestemmingen!). Een standaard ticket is vaak niet wijzigbaar of juist heel duur. Niet handig dus! Een flexibel en wijzigbaar jaarticket is wat je wil zonder hoge kosten of beperkingen. Klik hier voor meer info
Bestel nu online!
€1325,- All-in
incl. 30 kg bagage, eten/drinken én 'on demand' films & series kijken!
Check de beschikbaarheid en meest scherpe prijzen!
Dundee Classic voordeelpakket
Alles wat je nodig hebt qua uitrusting in een handig pakket. Een backpack, reishoes, TSA slot, reishanddoeken en een toilettas. Leverbaar in een 55- of 70 liter backpack.
Van €159,-
Bestel nu online!
Voor €130,-
Professioneel én goed je werkvisum aanvragen!
Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?! Laat Australian Backpackers je werkvisum aanvragen. Zelf aanvragen heeft nogal wat voeten in de aarde. Wij kunnen je deze zorgen ontnemen door het visum op de juiste én correcte manier aan te vragen! Veilig, in het Nederlands, vertrouwd én goed!
Van €450,-
Bestel nu online!
Voor €395,-
*incl. Goldcard korting
Kantoor Alkmaar: Tuinstraat 28, 1815 TM Alkmaar
maandag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@backpackers.nl
Route & Parkeer informatie