Inmiddels hebben wij al 25 jaar onze Nederlandse basis in Sydney. Gezelligheid en zekerheid, 100% gegarandeerd!

ONS NEDERLANDS TEAM IN SYDNEY

Wij zijn 24/7 “in de buurt”, ook al ben jij lang én ver weg van huis! We kunnen allemaal wel bedenken waarom en wanneer ons Nederlandse team belangrijk is voor jou (of voor je familie!). Maar ze nemen dus, wanneer jij dat wilt, óók de verplichte regelzaken voor je uit handen in Australië! Waar jij na aankomst weken mee bezig zult zijn, hebben wij al voor je gedaan! Geen kosten maken doordat je op je passen moet wachten in Sydney, of lang in de rij staan bij een verzekeringskantoor....Jij hoeft je alleen nog maar te focussen op leuke plannen maken!

Team 2018: Professioneel én goed je werkvisum aanvragen!
Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?! Laat Australian Backpackers je werkvisum aanvragen. Zelf aanvragen heeft nogal wat voeten in de aarde. Wij kunnen je deze zorgen ontnemen door het visum op de juiste én correcte manier aan te vragen! Veilig, in het Nederlands, vertrouwd én goed!
Van €450,-
Bestel nu online!
Voor €395,-
*incl. Goldcard korting
Dundee Classic voordeelpakket
Alles wat je nodig hebt qua uitrusting in een handig pakket. Een backpack, reishoes, TSA slot, reishanddoeken en een toilettas. Leverbaar in een 55- of 70 liter backpack.
Van €159,-
Bestel nu online!
Voor €130,-
Wijzigbaar jaar retour ticket!
Tijdens je reis je datum én route wijzigen? Wij vinden dat logisch en bij ons kan het ook!
€ 45,- voor je datum- en € 75,- voor je route wijziging (kies uit 9 bestemmingen!). Een standaard ticket is vaak niet wijzigbaar of juist heel duur. Niet handig dus! Een flexibel en wijzigbaar jaarticket is wat je wil zonder hoge kosten of beperkingen. Klik hier voor meer info
Bestel nu online!
€1325,- All-in
incl. 30 kg bagage, eten/drinken én 'on demand' films & series kijken!
Check de beschikbaarheid en meest scherpe prijzen!
Tuinstraat 28
1815 TM Alkmaar
Tel: 072-5116697  / info@backpackers.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 09:30 - 17:00 uur / zaterdag 10:00 - 15:00 uur
Infoavonden van 19:00 - 20:30 uur 
Route & Parkeer informatie