Verantwoord reizen

Maak het verschil

Wij geloven dat andere culturen je kunnen inspireren en je bewustzijn vergroten over sociale en ethische kwesties. Vind jij verantwoord reizen ook belangrijk, net zoals wij? Hiermee verklein je je impact op het milieu. En dat niet alleen: je draagt ook je steentje bij aan het welzijn van dieren en het steunen van lokale gemeenschappen.

Positieve impact
Onze reispartner lanceerde in 2017 het initiatief ‘Small Change’, samen met reizigers en lokale partners. Hiermee willen ze een positieve impact maken op de bestemmingen die onze reizigers bezoeken.

Minimalisering impact
op milieu

Het beschermen en behouden van de bestemmingen die we bezoeken, is een van onze hoogste prioriteiten. We bevorderen en praktiseren duurzaam reizen. En we voeren regelmatig eco-audits uit op onze reizen en leveranciers, zodat we continu onze impact op het milieu minimaliseren.

Ondersteuning lokale gemeenschappen

We zorgen ervoor dat elke reis die we organiseren een positieve invloed heeft op de lokale gemeenschappen die we bezoeken. We hebben sterke relaties opgebouwd met lokale operators. Hiermee werken we samen om ervaringen te bieden die hen en hun families ten goede komen.

Dierenwelzijn en
conservatie

De gezondheid en het welzijn van dieren vinden we erg belangrijk. Helaas hebben we met eigen ogen gezien hoe toerisme kan bijdragen aan misbruik van dieren. Daarom bezoeken we alleen wildreservaten of opvangcentra die werken met de hoogst mogelijke normen voor dierenwelzijn.

Lorum ipsum

  • Google Analytics
  • Session Cookies

Google Analytics

Google Analytics

Session Cookies

Sessies