Inmiddels hebben wij al 25 jaar onze Nederlandse basis in Sydney. Gezelligheid en zekerheid, 100% gegarandeerd!

WERKEN ALS AU PAIR IN AUSTRALIË

Plannen om in Australië te gaan werken en reizen? Als je goed met kinderen kunt omgaan is een tijdelijke baan als au pair ideaal!


Naast een prima salaris krijg je onderdak en eten waardoor je in korte tijd veel kunt sparen. En die centjes kun je natuurlijk goed gebruiken wanneer je verder reist om nog meer van Australië te zien. Heb je interesse om als au pair aan de slag te gaan? Bekijk dan onze site. Australian Backpackers heeft een uitgebreid netwerk van leuke gezinnen en bied je alle ondersteuning die je nodig hebt. Bel ons met al je vragen: 072 5116697

Professioneel én goed je werkvisum aanvragen!
Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?! Laat Australian Backpackers je werkvisum aanvragen. Zelf aanvragen heeft nogal wat voeten in de aarde. Wij kunnen je deze zorgen ontnemen door het visum op de juiste én correcte manier aan te vragen! Veilig, in het Nederlands, vertrouwd én goed!
Bestel nu online!
€395,-
Dundee Classic voordeelpakket
Alles wat je nodig hebt qua uitrusting in een handig pakket. Een backpack, reishoes, TSA slot, reishanddoeken en een toilettas. Leverbaar in een 55- of 70 liter backpack.
Van €165,-
Bestel nu online!
Voor €135,-
Wijzigbaar jaarretourticket!
Tijdens je reis je datum én route wijzigen? Wij vinden dat logisch en bij ons kán het ook!
€ 45,- voor je datumwijziging en € 75,- voor je routewijziging (kies uit 9 bestemmingen!). Een internet-ticket is vaak niet wijzigbaar of tegen hele hoge kosten. Niet handig dus! Klik hier voor meer info!
Bestel nu online!
€1345,- All-in
incl. 30 kg bagage, eten/drinken én 'on demand' films & series kijken!
Check de beschikbaarheid en meest scherpe prijzen!
Tuinstraat 28
1815 TM Alkmaar
Tel: 072-5116697  / info@backpackers.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 09:30 - 17:00 uur / zaterdag 10:00 - 15:00 uur
Infoavonden van 19:00 - 20:30 uur 
Route & Parkeer informatie