Over Ons

backpackers.nl_over_ons_2

Wij zijn backpackers.nl

Backpackers.nl is opgericht door vier enthousiaste experts: Diana, Mark, Mick en Ray. We hebben allemaal onze eigen expertises, maar er is één ding dat we delen: we zijn gek op reizen. En vooral mensen hier blij mee maken en mee helpen.

Ervaring met backpacken
We hebben al tientallen jaren ervaring met backpacken én mensen hierbij begeleiden. Alle ins en outs van het backpacken kennen wij als geen ander. We staan 24/7 voor onze reizigers klaar.

We ontzorgen je echt!

Bij Backpackers.nl begrijpen we dat het plannen van een backpackreis overweldigend kan zijn. Vooral voor jongeren die voor het eerst op avontuur gaan. Daarom staan we klaar om je te begeleiden bij elke stap, van het kiezen van de juiste bestemming tot het regelen van accommodatie, vervoer en activiteiten.

En meer
Vragen over of hulp nodig bij het regelen van een vliegticket of reisverzekering? Ook daarin kunnen we je bijstaan. Geen vraag is te gek, je kunt echt voor alle reisvragen bij ons terecht. Ook bijvoorbeeld voor hulp bij het regelen van een visum.

backpackers.nl_over_ons_2

Betrouwbare partners

Wanneer je bij ons boekt, zorgen wij ervoor dat je volledig ontzorgd wordt. We werken samen met betrouwbare partners over de hele wereld om ervoor te zorgen dat je reis soepel verloopt. Alles om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent op je avontuur.

Intro Travel
De reizen die je vindt op onze website zijn voornamelijk reizen van Intro Travel. Met deze organisatie hebben we al sinds 2005 vriendschappelijke banden en goede ervaringen.

Cathay Pacific Airways
Uniek is dat Backpackers.nl speciale aanbiedingen heeft voor studenten en jongeren. Onze tickets zijn wijzigbaar qua datum en route en je mag extra bagage meenemen.

Vuelandia
Vuelandia is ook een partner van Backpackers.nl. Boek je via ons bij Vuelandia, profiteer je van voordelige studenten- en jongerentarieven wereldwijd. Inclusief flexibele voorwaarden.

Allianz
Allianz is de grootste reisverzekeraar van Europa. Veel landen eisen dat je maximaal gedekt bent voor jezelf, maar ook (!) voor schade aan derden. Backpackers.nl biedt een reisverzekering aan van Allianz tegen speciale tarieven onder het label Backpackers Verzekering (www.backpackersverzekering.nl).

VZR
Wij zijn wettelijk verplicht om bescherming te bieden aan reizigers in geval van faillissement. Daarom zijn we lid van VZR.

VvKR
Backpackers.nl is lid van VvKR, de Vereniging voor Kleinschalige Reisorganisaties. Wanneer je een reis boekt bij ons, kun je erop vertrouwen dat je in goede handen bent.

AON
Om deel te nemen aan VZR en VvKR is een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering vereist. Daarom zijn we aangesloten bij AON Verzekeringen.

24/7 support tijdens je tour

Je kunt contact opnemen waarover je maar wilt en wanneer je maar wilt. Appen, bellen of mailen: we zijn 24/7 bereikbaar tijdens je reis.

Meer dan 25 jaar ervaring

Al tienduizenden backpackers zijn eerder geholpen door ons team. We hebben al ruim 25 jaar ervaring met het regelen en aanbieden van toffe reizen.

Per reis planten we 10 bomen

Op reis met Backpackers.nl? Wij planten namens jou 10 bomen. Lokale boeren worden hiervoor ingehuurd via Eden Reforestation Projects.

  • Google Analytics
  • Session Cookies

Google Analytics

Google Analytics

Session Cookies

Sessies