Backpacken Nieuw Zeeland

Backpacken in Nieuw-Zeeland

Backpacken in Nieuw-Zeeland: ongelooflijke natuur en schoonheid!

Wil jij graag het land van de lange witte wolken verkennen? Ga dan mee op één van onze geweldige backpackreizen naar New-Zeeland! Onze reizen zijn speciaal ontworpen voor jongeren die op zoek zijn naar avontuur, natuur en cultuur.

Onze reizen naar Nieuw-Zeeland

Rondreis Nieuw-Zeeland Zuid

v.a. €1,279
9 Dagen

Rondreis Nieuw-Zeeland Noord

v.a. €1,229
9 Dagen

Backpacken Nieuw-Zeeland

v.a. €2,579
17 Dagen

Waarom Backpacken in Nieuw-Zeeland?

Nieuw-Zeeland is een bestemming die backpackers van over de hele wereld aantrekt vanwege zijn adembenemende natuur, avontuurlijke activiteiten en rijke culturele beleving. Het land biedt een scala aan natuurlijke wonderen, van de indrukwekkende fjorden van Milford Sound tot de weelderige regenwouden van het Zuidereiland. Op het Noordereiland kun je vulkanische landschappen en prachtige stranden verkennen. Voor avonturiers zijn er talloze activiteiten zoals bungeejumpen in Queenstown, surfen aan de kust van Raglan en wandelen over de Tongariro Alpine Crossing. Nieuw-Zeeland biedt ook een rijke culturele ervaring. Je kunt leren over de Maori-cultuur door marae te bezoeken en deel te nemen aan traditionele haka, en steden zoals Auckland en Wellington bieden een levendige mix van cultuur, kunst en gastronomie.

Beste reistijd voor Nieuw Zeeland

De beste tijd om Nieuw-Zeeland te bezoeken hangt af van wat je wilt doen. De zomer, van december tot februari, is ideaal voor stranden, wandelen en buitenactiviteiten. De herfst, van maart tot mei, biedt mild weer, minder drukte en prachtige herfstkleuren. De winter, van juni tot augustus, is perfect voor wintersport in gebieden zoals Queenstown en Wanaka. De lente, van september tot november, brengt bloemen in bloei en aangenaam weer voor buitenactiviteiten.

Foto's van onze reizen naar Nieuw-Zeeland

Tips voor backpacken in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland zit vol met onvergetelijke bezienswaardigheden en avonturen. We zetten er een aantal voor je op een rij:

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat je paspoort minstens drie maanden geldig is na je vertrek naar Nieuw-Zeeland. Nederlanders hebben doorgaans geen visum nodig voor een verblijf van maximaal drie maanden, maar controleer altijd de laatste reisadviezen en eventuele veranderingen in visumregels.

  2. Vervoer: Nieuw-Zeeland heeft een uitstekend busnetwerk, met InterCity als een van de meest betrouwbare maatschappijen. Overweeg om een auto of camper te huren voor meer flexibiliteit. Binnenlandse vluchten zijn snel en betaalbaar voor grote afstanden tussen de eilanden. Reis je met backpackers.nl? Dan hoef jij je daar uiteraard geen zorgen over te maken!

  3. Veiligheid en gezondheid: Nieuw-Zeeland is een veilig land om te reizen, maar wees voorbereid op de natuurkrachten. Zorg voor een goede reisverzekering die medische kosten en avontuurlijke activiteiten dekt. Drink alleen gebotteld water in afgelegen gebieden en wees voorzichtig met straatvoedsel.

  4. Paklijst: Pak laagjes kleding in voor wisselende weersomstandigheden, evenals wandelschoenen, een regenjas, zwemkleding en een hoed of pet voor bescherming tegen de zon. Vergeet niet toiletartikelen zoals zonnebrandcrème, insectenwerend middel, een sneldrogende handdoek en persoonlijke hygiëneproducten. Neem handige gadgets mee zoals een smartphone, oplader, powerbank, camera en wereldstekker.

  5. Budget en geldzaken: Houd je budget in de gaten door gebruik te maken van goedkope eetgelegenheden en accommodaties. Straatvoedsel is vaak goedkoop en lekker. Geldautomaten zijn wijdverspreid, maar zorg ervoor dat je altijd een kleine hoeveelheid contant geld bij je hebt voor noodgevallen en kleine aankopen.

  6. Culturele beleving: Leer enkele basisuitdrukkingen in het Maori en Engels om makkelijker contact te maken met de lokale bevolking. Toon respect bij het bezoeken van heilige plaatsen zoals marae en respecteer lokale tradities en gewoonten.

  7. Flexibiliteit: Hoewel het goed is om een basisroute te hebben, laat ruimte voor spontane uitstapjes en veranderingen in je plannen. De beste avonturen zijn vaak de onverwachte. Bij backpackers.nl ben je verzekerd van een ideale afstemming tussen verschillende activiteiten en bestemmingen tijdens jouw reis!

  8. Verken de eilanden: Bezoek zowel het Noordereiland als het Zuidereiland om het meeste uit je reis te halen. Het Noordereiland biedt vulkanische landschappen en prachtige stranden, terwijl het Zuidereiland bekend staat om zijn fjorden, bergen en gletsjers.

Boek je reis bij backpackers.nl

Bij Backpackers.nl kun je complete reisarrangementen boeken naar Nieuw-Zeeland. Wij zorgen voor je vervoer, accommodatie en plannen de meest uiteenlopende en te gekke activiteiten. Met meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van backpackreizen, weten we precies wat nodig is om een reis soepel en stressvrij te laten verlopen. We bieden persoonlijke service, 24/7 ondersteuning, en een passie voor avontuur die we graag met jou delen.

Daarbij staat veiligheid bij backpackers.nl hoog in het vaandel. Bij al onze reizen werken we uitsluitend met betrouwbare partners. Al onze verblijven, accommodaties en activiteiten voldoen daarnaast in ter alle tijden aan de vereiste veiligheidsnormen. Ons team staat op ieder moment van je reis voor je klaar om je te ondersteunen, waar je ook bent.

Heb je vragen over onze reizen of andere zaken? Neem contact op of schrijf je in voor een online-vragenuur!

 

  • Google Analytics
  • Session Cookies

Google Analytics

Google Analytics

Session Cookies

Sessies