Reizen en werken

Onbeperkt hulp en advies

Wil je werken en reizen in het buitenland combineren? Gaaf! Onze werk- en reispakketten naar Australië en Nieuw-Zeeland zijn zorgvuldig samengesteld. Ze bevatten alles wat je nodig hebt om mensen te ontmoeten, avonturen te beleven én goedbetaald werk te vinden. We begrijpen de stress die gepaard gaat met het vinden van een baan, dus we zijn er om je te helpen. Je krijgt bovendien 24/7 back-up en assistentie.

Papierwerk regelen wij
Voordat je gaat werken, heb je een bankrekening nodig. Deze vragen wij voor je aan en is beschikbaar als je arriveert. Ook ligt er een pinpas met pincode voor je klaar. En krijg je een SIM-kaart van ons, zodat je goed bereikbaar bent.  Daarnaast vragen we een belastingnummer voor je aan zodat je direct klaar bent om aan de slag te gaan!

Hulp bij vinden van werk
Je groepsleider zal een uitgebreide presentatie geven over het vinden van werk. Ook is er onbeperkte 1-op-1 ondersteuning bij het maken van een CV, het vinden van werk, sollicitatievaardigheden en alles wat je nodig hebt om een geweldige baan te vinden. We hebben ook ondersteunend personeel beschikbaar in hoofdsteden in Australië en Nieuw-Zeeland. Een fijne gedachte toch?

Trainingen en cursussen
Sommige banen, zoals barwerk en constructiewerk, vereisen specifieke training. We zullen uitleggen wat je hiervoor nodig hebt en kunnen je na je groepsreis in Australië of Nieuw-Zeeland op alle noodzakelijke cursussen inschrijven.

 

Reizen en werken

Australië

Leef als een local in Australië! Van zonovergoten tropische kusten tot drukke havensteden, het Great Barrier Reef en de ruige schoonheid van de Outback. Er is zoveel om van te houden Down Under.

Een werkvakantie in Australië bied je de kans om dit enorme continent te verkennen, nieuwe vaardigheden op te doen tijdens het werken en nieuwe vrienden voor het leven te maken. Reizigers die óók gaan werken, krijgen de beste ervaringen van Australië. Wij kunnen je hierbij adviseren en ontzorgen. Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Reizen en werken

Nieuw-Zeeland

Droom je al lang van Nieuw-Zeeland? Wij ook! Dit kleine, maar indrukwekkende land staat bekend om zijn wilde natuur, wonderbaarlijke landschappen en talloze mogelijkheden. Het land is zo gevarieerd dat ze het zelfs in tweeën hebben moeten splitten!

Of je nu wilt skiën op wereldklasse pistes, je wilt laten meevoeren door de adembenemende natuur of de voetsporen van Frodo wilt volgen bij Hobbiton, er is te veel te doen in één enkele reis. Gelukkig hebben we een oplossing: stap op een vliegtuig en ga op avontuur in Nieuw-Zeeland, waarbij je nieuwe vaardigheden opdoet en nieuwe mensen ontmoet tijdens unieke en spannende banen. Verlies jezelf in Nieuw-Zeeland en ontdek zoveel meer tijdens een werkvakantie in dit land.

  • Google Analytics
  • Session Cookies

Google Analytics

Google Analytics

Session Cookies

Sessies