Inmiddels hebben wij al meer dan 24 jaar onze Nederlandse basis in Sydney. Gezelligheid en zekerheid, 100% gegarandeerd!

PRIVACYBELEID AUSTRALIAN BACKPACKERS BV.

We willen jou als reiziger graag zo goed mogelijk van dienst zijn! Om dat te kunnen doen, hebben we enkele gegevens van je nodig (o.a. volledige naam, paspoort gegevens, email adres, telefoonnummer, datum van aankomst) zodat we o.a. je vliegtickets, Backpackers Verzekering, Visum en Startpakket in Australië kunnen aanvragen en verwerken. Daarnaast bestaat er een kans dat de crew in Sydney, maar ook je medereizigers, foto’s kunnen maken van onze groepselementen waarvan wij en medereizigers denken dat je ze leuk vindt (alsmede je familie & vrienden die thuis blijven). Doordat ze onze websites / social media volgen, reizen ze als het ware ook een beetje met jou mee in Australië! We gebruiken die foto’s van medereizigers en / of onze Sydney crew alleen als daar een gerechtvaardigde grondslag voor bestaat. Denk aan groepsfoto’s direct na aankomst in Australië,  foto’s van de groep tijdens het barbecueën zijn, bij het surfen, tijdens de Sydney stadswandeling en de trip naar de Blue Mountains. Deze gezellige beelden worden in delen op onze social media gepost. Tijdens de introductie in Sydney is er genoeg ruimte tijdens foto momenten om aan te geven of je wel of niet op een foto en/of social media wil! Je kunt te allen tijde aangeven om foto’s te laten verwijderen van onze social media pagina’s.
We hebben dit privacybeleid geschreven om je uit te leggen welke informatie we verzamelen, hoe we die informatie gebruiken en welke keuzes je hebt. We doen ons best om het zo helder en eenvoudig mogelijk uit te leggen. Vragen en opmerkingen over dit beleid zijn altijd welkom.

Wat zijn persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn gegevens die iets vertellen over jou of die we in verband kunnen brengen met jou. Je deelt persoonsgegevens met ons als je klant bij ons bent of als je contact met ons hebt. Denk aan je naam, je telefoonnummer, je e-mailadres en de kopie van je paspoort.
 
Het delen van deze persoonsgegevens is strikt noodzakelijk om een boeking/betaling te kunnen voltooien en/of een visumaanvraag te kunnen voltooien. Gedurende je reis slaan wij deze gegevens op en worden deze gegevens bewaard op onze servers. Na terugkomst van je reis kun je ons vragen om jouw (klant) gegevens uit onze systemen/servers te verwijderen. Vergeet je dit, dan gebeurt dit standaard 2 jaar na het moment van vertrek. Echter zijn wij bij de belastingwet verplicht om een kopie van jouw factuur en betalingsbewijs gedurende 7 jaar te bewaren voor controles van de Belastingdienst.
 
We verzamelen op verschillende manieren informatie:
Als je je aanmeldt als reiziger/klant bij Australian Backpackers of een reactie indient via onze offerte formulieren, geef je ons vrijwillig bepaalde informatie. Het gaat hierbij om je naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres en woonplaats. Deze gegevens gebruiken wij louter voor het uitwerken en bezorgen van de offerte aan jou. Gedurende maximaal 2 jaar vanaf het moment van de offerte aanvraag slaan wij deze gegevens op en worden deze gegevens bewaard op onze servers. Na 2 jaar worden al jouw gegevens verwijderd uit ons bestand en uit onze servers.
 
Nieuwsbrieven:
We sturen je geen nieuwsbrieven! We mailen louter je ticket, visum, factuur, informatiepakket welke behoort bij een startpakket, polis van de Backpackers Verzekering en eventueel vouchers van tours / buspassen die je in de webshop bij ons hebt gekocht.
 
Als je desondanks ons beleid en de ruimte die wij geven voor het verwijderen van foto’s/gegevens toch vindt dat wij niet hebben voldaan aan de wetten op gegevensbescherming, heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
 
Australian Backpackers behoudt zich het recht voor haar privacybeleid aan te passen. We adviseren je dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er veranderingen zijn doorgevoerd. Indien wij wezenlijke wijzigingen aanbrengen zullen wij zorg dragen voor een meer opvallende kennisgeving, bijvoorbeeld via email voor bepaalde diensten.
 
De beste manier om contact met onze Functionaris Gegevensbescherming op te nemen is via privacy@backpackers.nl. Per post kun je contact met ons opnemen op:
 
Australian Backpackers BV
t.a.v. Afdeling informatisering
Tuinstraat 28
1815 TM Alkmaar
 
Dit privacybeleid is het laatst gewijzigd op 17 mei 2018.
Klik hier om het document te downloaden

Professioneel én goed je werkvisum aanvragen!
Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?! Laat Australian Backpackers je werkvisum aanvragen. Zelf aanvragen heeft nogal wat voeten in de aarde. Wij kunnen je deze zorgen ontnemen door het visum op de juiste én correcte manier aan te vragen! Veilig, in het Nederlands, vertrouwd én goed!
Van €450,-
Bestel nu online!
Voor €395,-
*incl. Goldcard korting
Dundee Classic voordeelpakket
Alles wat je nodig hebt qua uitrusting in een handig pakket. Een backpack, reishoes, TSA slot, reishanddoeken en een toilettas. Leverbaar in een 55- of 70 liter backpack.
Van €159,-
Bestel nu online!
Voor €130,-
Kantoor Alkmaar: Tuinstraat 28, 1815 TM Alkmaar
maandag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@backpackers.nl
Route & Parkeer informatie.

Kantoor Almelo: Hofkampstraat 49, 7607 NC Almelo
dinsdag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Op maandagen en tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@backpackers.nl
Route & Parkeer informatie.