Stage in buitenland

Een stage in het buitenland is een mooie manier om werkervaring op te doen én tegelijkertijd een andere taal en cultuur te leren kennen. Waar moet je aan denken en wat moet je allemaal regelen? We helpen je op weg.

Vermijd verrassingen
Je wilt een stageplaats in het buitenland zoeken. Maar komt niet graag voor verrassingen te staan. Straks vergeet je iets te regelen! Het is dan fijn als er werk voor je uit handen wordt genomen en je begeleiding krijgt.

Zekerheid
Wij kunnen voor jou als bemiddelaar optreden en heel veel voor je regelen. Denk aan:

✓ Een stageplek in het buitenland
✓ Visum
✓ Vliegreis
✓ Reisverzekering
✓ Werkvergunning
✓ Woonruimte
✓ Aanspreekpunt voor familie thuis en je opleiding

Unieke stageplekken in

Australië en Bali

[foto Australië]

Ben je al enthousiast? Mooi! Want het wordt nog mooier. Voor studenten horeca en toerisme die stage in het buitenland willen lopen, bieden we namens Backpackers.nl stageplekken aan in Australië en Bali.

Australië
Wil je naar Australië? In Australië bieden we een toerismestage aan in Sydney. Je weet wel, die stad met 23 stranden zoals Bondi Beach. In de accommodatie die 30 kamers telt, loop je fysiek mee. Denk aan werkzaamheden als receptie, schoonmaak en gastheer of -vrouw zijn.

Deze locatie ligt vlak bij een ander beroemd surfstrand van Sydney: Coogee Beach. Heerlijk als je in je vrije momenten tijdens je stage even wilt relaxen of (leren) surfen.

Bali
Op Bali kunnen zowel horeca- als toerismestudenten stage lopen. In beide gevallen loop je fysiek mee. Denk bij horeca aan werkzaamheden in de keuken, afwassen, bedienen, gastvrouw of -man zijn. Afhankelijk van wat bij jou past.

Toerismestudent? Dan draai je mee in een boetiekhostel met 22 bedden. Denk aan het klaarmaken van kamers, maar ook het voorbereiden, klaarmaken en serveren van het ontbijt.

Zie je jezelf al lopen rondom het zwembad, tussen de palmbomen en tussen de reisvelden? 🙂 En wat dacht je van zwemmen tussen de dolfijnen, yoga op het strand en snorkelen en duiken naast het stagelopen? Met onze stages heb je namelijk ook genoeg vrije tijd om leuke dingen te doen.

We bieden geen managementstages in Bali.

[foto Bali]

Klaar voor het avontuur?

Of je nu alleen op zoek bent naar een toffe stageplaats of juist alles geregeld wil hebben, bij Backpackers.nl ben je aan het goede adres. Neem contact met ons op via 085-0645515 of travel@backpackers.nl.

Je kunt ook het contactformulier invullen:

Contactformulier invullen

Veelgestelde vragen

Hoe lang kan ik stage lopen?

In overleg met jou en je school bepalen we samen de lengte van je stage. Of dit nu een paar weken of een paar maanden zijn, het kan bij ons allemaal.

Aan welke kosten moet ik denken voor een stage in Bali?

Bali
Om deel te nemen aan ons stageprogramma betaal je alleen eenmalig een bemiddelingsfee van 225,-. Je loopt dus stage onder begeleiding zónder daarvoor te hoeven betalen! De enige investering is je eigen tijd. 🙂

Op Bali is het eten voor je geregeld, dus 3 maaltijden per dag. Huisvesting moet je nog zelf betalen. Wij kunnen je hier uiteraard wel mee helpen. Verder kun je rekening houden met kosten voor vliegtickets, reisverzekering en visum.

Aan welke kosten moet ik denken voor de stage in Australië?

Australië
Om deel te nemen aan ons stageprogramma betaal je alleen eenmalig een bemiddelingsfee van 225,-. Je loopt dus stage onder begeleiding zónder daarvoor te hoeven betalen! De enige investering is je eigen tijd. 🙂

In Sydney is de huisvesting voor je geregeld. Verder moet je rekening houden met kosten voor eten en drinken, vliegtickets, reisverzekering en visum.

Is Backpackers.nl in het bezit van een certificaat of keurmerk?

[tekst]

Wat moet ik doen als ik stage wil lopen?

Neem contact met ons op. Samen nemen we door wat je nodig hebt, wat je wil en wat je belangrijk vindt. Contact opnemen kan via 085-0645515 of travel@backpackers.nl.

.

Handig om te weten

24/7 bereikbaar

Oh, wist je trouwens dat we 24/7 bereikbaar zijn? Ook als je aan de andere kant van de wereld zit en tóch nog een vraag hebt.

25 jaar ervaring

We hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het ontzorgen van studenten bij een stage in het buitenland.

Backpackreizen

En wist je dat we naast stages ook nog backpackreizen aanbieden, speciaal voor jongeren? Leuk om voor of na je stage te doen!

  • Google Analytics
  • Session Cookies

Google Analytics

Google Analytics

Session Cookies

Sessies