Stage in buitenland

stage_buitenland

Mbo-studenten in de richting horeca en toerisme kunnen via ons verschillende stages lopen in mooie hostels, hotels, restaurants en bars. In Australië, Nieuw-Zeeland, Bali en Thailand. Een stage in het buitenland is een mooie manier om werk- en levenservaring op te doen. Waar moet je aan denken, wat moet je regelen en wat kun je van ons verwachten? Hier lees je alles wat je moet weten én wat je gaat leren.

Vermijd verrassingen
Je wilt een stageplaats in het buitenland zoeken. Maar komt niet graag voor verrassingen te staan. Straks vergeet je iets te regelen! Het is dan fijn als er werk voor je uit handen wordt genomen en je begeleiding krijgt.

Zekerheid
Wij kunnen voor jou als bemiddelaar optreden en heel veel voor je regelen. Denk aan:

✓ Een stageplek in het buitenland
✓ Visum
✓ Vliegreis
✓ Reisverzekering
✓ Werkvergunning
✓ Woonruimte
✓ Aanspreekpunt voor familie thuis en je opleiding

Decaan of leraar? Lees dan hier meer info over onze stages.

Unieke stageplekken in

Australië, Nieuw-Zeeland, Bali en Thailand

Australië

Ben je al enthousiast? Mooi! Want het wordt nog mooier. In Australië bieden we toerismestages en horecastages aan in Sydney, Melbourne, Brisbane, Airlie Beach, Noosa, Byron Bay en zelfs op Magnetic Island bij het Great Barrier Reef!

Onze stagelocaties liggen altijd in de buurt van het strand. Heerlijk als je in de vrije momenten tijdens je stage even wilt relaxen of (leren) surfen. Verder krijg je flinke korting op tours en excursies en je maakt vrienden voor het leven uit de hele wereld!

Tijdens je stage in een hostel, hotel, restaurant of bar steek je de handen uit de mouwen. Denk aan werkzaamheden bij de receptie, schoonmaakwerk, gastheer/vrouw zijn of klanten bedienen.

Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland kun je via ons een toerismestage lopen, in Queenstown en Wellington. Wil jij gasten in een hostel de ultieme avontuurlijke vakantie vol actie bezorgen? Dan is dit dé stageplek voor jou. Je takenpakket bestaat uit werkzaamheden op de klantenservice, reserveringen verwerken of receptiewerk.

 

Contact opnemen

 

stage_nieuw-zeeland

Thailand

In Thailand kunnen toerismestudenten een stage lopen in hostels op de eilanden Koh Phangan, Krabi en Phuket. Je doet werkzaamheden zoals receptiewerk, het ontvangen en begeleiden van gasten, beantwoorden van de telefoon en reserveringen afhandelen.

Je hebt genoeg vrije tijd naast je stage om te genieten van de waanzinnige stranden en het eilandleven in Thailand.

Bali

Op Bali kunnen zowel horeca- als toerismestudenten stage lopen. In beide gevallen loop je fysiek mee. Denk bij horeca aan werkzaamheden in de keuken, afwassen, bedienen, gastheer/vrouw zijn. Afhankelijk van wat bij jou past.

Toerismestudent? Dan draai je mee in een boetiekhostel met 22 bedden. Denk aan het klaarmaken van kamers, maar ook het voorbereiden, klaarmaken en serveren van het ontbijt.

Zie je jezelf al lopen rondom het zwembad, tussen de palmbomen en tussen de reisvelden? 🙂 En wat dacht je van zwemmen tussen de dolfijnen, yoga op het strand en snorkelen en duiken naast het stagelopen? Met onze stages heb je namelijk ook genoeg vrije tijd om leuke dingen te doen.

Je kunt via ons geen managementstages lopen in het buitenland.

Contact opnemen
stage_bali

Klaar voor het avontuur?

Of je nu alleen op zoek bent naar een toffe stageplaats of juist alles geregeld wil hebben, bij Backpackers.nl ben je aan het goede adres. Neem contact met ons op via 085-0645515 of travel@backpackers.nl.

Je kunt ook het contactformulier invullen:

Contactformulier invullen

Veelgestelde vragen

Hoe lang kan ik stage lopen?

In overleg met jou en je school bepalen we samen de lengte van je stage. Of dit nu een paar weken of een paar maanden zijn, het kan bij ons allemaal.

Aan welke kosten moet ik denken als ik een stage wil lopen?

Om deel te nemen aan ons stageprogramma betaal je alleen eenmalig een bemiddelingsfee van 225,-. Je loopt dus stage onder begeleiding zónder daarvoor te hoeven betalen! De enige investering is je eigen tijd. 🙂 Je ontvangt geen stagevergoeding.

Bali
Op Bali is het eten voor je geregeld, dus 3 eenvoudige, lokale maaltijden per dag. Huisvesting moet je nog zelf betalen. Wij kunnen je hier uiteraard wel mee helpen. Verder kun je rekening houden met kosten voor vliegtickets, reisverzekering en visum.

Thailand
Accommodatie wordt gratis aangeboden en je krijgt 20% korting op alle maaltijden en 50% korting op alle drankjes. Verder moet je rekening houden met de kosten voor vliegtickets, reisverzekering en visum.

Australië & Nieuw-Zeeland
In Australië en Nieuw-Zeeland is de huisvesting voor je geregeld, daarnaast krijg je 20% korting op alle maaltijden en 50% korting op alle drankjes. Verder moet je rekening houden met de kosten voor vliegtickets, reisverzekering en visum.

Wat ga ik leren?

 • De basis van het samenstellen en verkopen van een reis of tour
 • De basis van het runnen van de receptie
 • De basis van het samenstellen, verkopen en verantwoordelijk zijn voor ‘food & beverage’
 • Basis administratie van o.a. bank, boekhoudprogramma en kassa
 • Basiskennis over beheer van een gebouw voor o.a. onderhoud en reparatie

Welke vaardigheden moet ik hebben om stage te kunnen lopen?

Je gaat een hoop leren, maar het is handig als je deze basisvaardigheden al hebt:

 • Ruime ervaring met Outlook, Excel, Word en PowerPoint
 • Vertrouwd zijn met de Engelse taal. Fijn als je ook nog een woordje Duits en/of Frans spreekt
 • 100% klantgericht kunnen werken met een glimlach op je gezicht. Je uitstraling en communicatieve vaardigheden (naast je positieve instelling) zijn belangrijk!
 • Basis social media vaardigheden
 • De motivatie om onderdeel van een team te zijn dat klantbeleving en klanttevredenheid op de 1e plaats heeft

Is Backpackers.nl in het bezit van een certificaat of keurmerk?

[tekst]

Wat moet ik doen als ik stage wil lopen?

Neem contact met ons op. Samen nemen we door wat je nodig hebt, wat je wil en wat je belangrijk vindt. Contact opnemen kan via 085-0645515 of travel@backpackers.nl.

.

Handig om te weten

24/7 bereikbaar

Oh, wist je trouwens dat we 24/7 bereikbaar zijn? Ook als je aan de andere kant van de wereld zit en tóch nog een vraag hebt.

25 jaar ervaring

We hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het ontzorgen van studenten bij een stage in het buitenland.

Backpackreizen

En wist je dat we naast stages ook nog backpackreizen aanbieden, speciaal voor jongeren? Leuk om voor of na je stage te doen!

Stel hier je vraag over onze stages

We nemen snel contact met je op.

  • Google Analytics
  • Session Cookies

  Google Analytics

  Google Analytics

  Session Cookies

  Sessies